Tekil mesaj gösterimi
Alt 31 Ocak 2023, 09:50   #15
FΞNΞRB∆HÇΞ
Bozturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: 18. Haftanın Konuğu Hypnos

Herhangi bir sporda profesyonel olabilseydin bu ne olurdu?

9 yıllık lisansım var futbol oynadım. prof olmadım ama amatör kulülerde.

Şimdiye kadar aldığın ve seni en çok mutlu eden doğum günü hediyesi nedir?

yani sarı lacivert hediyeler gelir bana genelde. 8 şubat doğum günüm yine aynı seri devam edecektir. Fenerbahçe'nin geçtiği tüm hediyeler beni mutlu etmiştir.

En çok sevdiğin şehir ya da ülke neresi?

tam bir bodrum aşığıyım. tabii bunu tatil amaçlı düşünme, kışın da sürekli gider gelirim. yazın tüm izinlerimi bayramla birleştirip uzun süre zaman geçirim. kısa sürede yerleşmek üzere komple gitme gibi planlarım var. az bir kaç sıkıntı kaldı, işimi devrettiğim an bodrumdan selamlar yazabilirim her an

Bir de neden Fenerbahçe anlatır mısın?

ben çocukken beni hep maçlara götürürlerdi. daha sonrasında 15li yaşlarda evden kaçar deplasmanlara giderdim. ailem ile çok kavgalar etmişimdir. o zamandan bu zamana kadar her sene kombine almışımdır. özellikle deplasmanlardaki maçlara çok gittim. mesela pazar antepte maç var, cumadan gider hem gezerdik hem maçımızı izlerdik. ordaki arkadaş ortamı tribünlerdeki dostluklar tüm dostluklardan daha samimi, tüm dostlukların üstünde olduğunu düşünüyorum. türkiyenin her yerinde temsilcilikler var hatta avrupa da bile nereye gidersen git tanımasanda yalnız kalmazsın..

şöyle bir örnek vermek gerekirse, ferrariye binen bir çocuk ile kağıt toplayıp geçimini sürdüren bi kardeşimizin omuz omuza geldiği tek yerdir tribün. benim için özel sebepleride var tabii ama onları burdan paylaşmak istmiyorum. çok merak edersen anlatırım ama

Konu Bozturk tarafından (31 Ocak 2023 Saat 09:52 ) değiştirilmiştir.