Alıntı:
Papatya kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
Nickini ilk duyduğumda yanlış okumuştum, nasıl okuduğumu burada söylemeyim ama orjinal nick
Daha önce aynı forumda bulunmuşuz ama tanışmak buraya kısmetmiş. Bir konuda hediye takım kabul ederim yazmıştım.Bana hediye avatar yapmasıyla dikkatimi çekti. Çok ince düşünceli ve ps konusunda oldukça profesyonel. O gün bugündür avatar takımı sponsorum gibi oldu her zaman kırmıyor yardımcı oluyor.
Kibar, kendi halinde, sakin, yardımsever beyefendi. Her şey gönlünce olur umarım.
|
Doğru nickim ve okunuşuyla ilgili çeşitli hurafeler var
Yardım etmek güzeldir photoshop kullanmıyorum daha doğrusu bilmiyorum
basit bir programla bişeyler yapmaya çalışıyorum grafiğe başlamam tabiri caizse hırs inat uğruna oldu forumun büyük çokluğu eski forumcu olan dostlar ve iyi hatırlarlar eskiden grafik bu kadar hit değildi bilen çok yoktu ve herkesin çalışmalarının olduğu sayfası yoktu sabit avatar istek başlığı vardı ordan istek yapılırdı ve haftalarca aylarca yapılmazdı o istek bunlar gibi sebeblerden dolayı grafiğe başladım öyle de devam etti iyi miyim değil miyim bilmem elimden geldiğince birşeyler karalıyorum yardımcı olmaya çalışıyorum
ve güzel dilekleriniz için teşekkür ederim cümlemizin herşey gönlünce olsun