Tekil mesaj gösterimi
Alt 03 Şubat 2023, 17:11   #7
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Beşiktaş Meydandaki Kartal Heykeli

Alıntı:
Hypnos kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
buda farklı bi heykel

[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]
Alıntı:
rainbow6 kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Fanatiklik kadar insan zekasını gerileten çok az şey var. Diğeri ise siyasi partizanlık.

ŞU heykel, boğaya zarar vermek veya ne bileyim boğaza bayrak asıp, onları kesmek vs. cidden akıl işi değil. Sağlıklı bir düşünceye sahip bir insanın işi değil .

Bende koyu Fenerbahçeliyim ama hiç böyle saçmalıklar yapmadım. Mesela mağazada kırmızı, sarı ve siyah ürünler var. Bazen sarı kırmızı yapmayıp, sarı, siyah kırmızı yapmışlığım yok değil. O kadar da olsun . Ama geçen bayan sweatleri sarı kırmızı diye dizdim. Altına ada gri ve siyah. Renk modellemesi olsun diye işi takıma tercih ettim .
Boğa heykeline zarar verilmedi o sene Beşiktaş şampiyon olduğu için giydirildi bu sadece anıdır ki vandalizme sonuna kadar karşıyım ve kimseyle de konulara girmem fakat yorumun konu ile alakası yok takdir edersiniz.

Kahrolsun psikolojisi düzgün insanlar!
Yaşasın tam bağımsız ruh hastası Beşiktaşlı'lar!

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
  Alıntı