Konu: Papatya
Tekil mesaj gösterimi
Alt 04 Şubat 2023, 20:00   #11
Çevrimiçi
JConsult
Regex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Papatya

Bazılarınız belki okuduğunda şaşıracak ama kendisine de söylemiştim, şu forumda belki de “en çok” güvendiğim bir elin parmakları sayısınca kişinin başlarında gelir @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]. Bazen aylarca konuşmayız ama ikimiz de alelusul konuları geçmeyi seven insanlar olmadığımız için bir sohbette 50 sayfalık kitap gibi oluyor mesaj penceresi. Çünkü temkin kalkanını devreye almadığım, kelimelerimi yalnızca kendimi iyi ifade edebilmek adına özenle seçtiğim yegane insanlardan biri.

Detaycılığı konusunda biraz @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] ile de benzeştiriyorum, daha yakın olmalılar bence. ^^

Mesajlaşırken yeterince muhtevaslı yazıyorum zaten, bari burada kısa tutayım. Belki “dost” diyebileceğim kadar çok paylaşımımız ya da uzun yıllara dayanan (yılla mı ölçülüyormuş sanki bu, neyse) bir geçmişimiz yok ama olabilitesi var. Daha buralardayız. Hep diyoruz ya, her şeyin başı güven. O da bulunduğundan, en önemli level'ı geçmiş oluyorsun.

Her şey gönlünce olsun. ^^

  • When injustice becomes law, resistance becomes duty.