Yanıt: Depremzedenin feryadı: Burası bitik öyle ekranda dedikleri gibi değil
Siyaset umrumda değil ama doğruları söylemek siyaset değildir bu algınızı bi değiştirin.
Sorgulamak en doğal hakkımız!
Yıllardır bu deprem söylendi neden hiçbir şey yapmadınız neden!
Yıllardır evimiz de korka korka oturuyoruz bir deprem de yıkılır kimse bir şey yapmıyor diye haberlere kadar çıktılar ona rağmen önlem almadınız NEDEN?
İnsanları bilerek ölüme terk ettiniz NEDEN?
Adamlar site içinde 3 milyona 1 yıllık daire satıyor depreme dayanıklı yapıldı cart curt diye ve ilk deprem de yıkılıyor neden kontrol etmiyorsunuz NEDEN?
İnsan canı bu kadar ucuz mu ya!
Yüzlerce ulaşılamayan yer var, insanlar enkazların yanında ağlayarak yardım istiyor. Ailem, annem, babam göçük altında kimse gelmedi yardım edin diye feryat ediyor kim vericek bunun hesabını?
İnsanlar göçük altında sağ kaldıysa bile soğuktan ölücekler.
Suçluya suçlusun demek siyaset değildir.
Oturduğumuz yerden konuşuyoruz, yarın o ailesini ve canlarını kaybeden insanlar kendine geldiklerin de suçluyacak birini bulacaklar zaten merak etmeyin.
İnsan canı bu kadar ucuz olamaz, keyifleri yerindeyken paralar cukka edilirken herşey güllük gülistanlıktı, şimdi ne olacak bakalım!
Tedbir senden, takdir ALLAH'TAN ama bu ülke de tedbir diye bir şey yok.
Kızdığım tek nokta bu tedbirsizlik!
Bunu sen ben yapmıyacaz ki, bu ülkenin başındakiler yapıcak.
Gönüllü yardım etmek isteyenlere bile izin verilmiyor amaç ne bilemem artık.
O kadar yardım geldi dediler, ben ekranlar da japonunu, hollandalısını göremedim enkaza yardım eden, gören varsa beni bilgilendirsin.
Beklenen büyük deprem başka yerde olduğun da ne olacak? tedbir var mı? yıllardır onu da bağıra çağıra söylüyorlar ders alıyorlar mı? HAYIR!
Bundan daha kötüsü olucak bak yine hiç bir şey yapılmıyor!
Herkes kaderine terk edildi.
Allah yardımcıları olsun.
|