Tekil mesaj gösterimi
Alt 07 Şubat 2023, 14:41   #1
Zeze
Zeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Elektronik Ticarette Seferberlik Başlatıldı | e-Seferberlik Nedir?

Elektronik Ticarette Seferberlik Başlatıldı | e-Seferberlik Nedir?

Ticaret Bakanlığı, depremzedelere yardım için e-Seferberlik çalışması başlattı. Peki e-Seferberlik nedir? İşte depremden etkilenenlere yardım kampanyası...

Türkiye, depremin ardından tek nefes...

Kahramanmaraş merkezli 10 ilde etkili olan 7.7'lik depremde toplam 3 bin 432 kişi hayatını kaybetti, 21 bin 103 kişi yaralandı.

Maddi manevi büyük kayıpların yaşandığı bölgede binlerce bina yerle bir oldu. Evsiz kalan ve eşyalarını kaybeden vatandaşlar, gelen desteklerle ayakta duruyor.

Deprem bölgesindeki ihtiyaç sahiplerinin yardımına yurt içi ve yurt dışında dört bir yandan koşuluyor.

Ne yazık ki, yağma haberleri de akabinde geliyor.

Ticaret Bakanlığı, yardım etmek isteyen ancak bölgeye ulaşamayan vatandaşlar için konuya el attı. Bu kapsamda "e-Seferbelik" çalışması açıklandı.

Vatandaşlar, depremzedelerin nelere ihtiyacı olduğunu güncel olarak görebilecek.

e-Seferberlik nedir
Ticaret Bakanlığı himayesinde, depremden zarar gören vatandaşların öncelikli ihtiyaç ürünlerinin satılacağı e-Ticarette Deprem Yardımlaşma Seferberliği (e-Seferberlik) başlatıldı.

Bu kapsamda online alışveriş sitelerindeki "deprem yardımlaşma seferberliği" gibi kategorilerde bulunan ürünler satın alınabilecek.

Temel ihtiyaç ürünlerinin yer aldığı listeden alınan ürünler, AFAD koordinasyonuyla deprem bölgelerine ulaştırılacak.

e-Seferberlik alışveriş siteleri Trendyol, Hepsi Burada gibi e-ticaret sitelerinden oluşuyor.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

“ Kimseyle hiçbir konuda yarış halinde değilim.
Kimseden akıllı, kimseden güzel, kimseden iyi olma gibi bir iddiam yok.
Kimse için 'EN' değilim, 'DAHA' değilim.
Bu devasa iddiasızlığın bana verdiği özgürlüğün hastasıyım. ”

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
  Alıntı