@
[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]
Merak ediyorum asker veya polis misiniz? Gece gelin ne iş yaptığımızı göstereyim size sırf tinercisiyle pisliğiyle ile uğraşmak yeter kaç gece insanlar uykusuz kalıyor bir mesleği yapmıyorsanız eleştirmeyin.
Bende sizin mesleğiniz ile de genelleme yapıp alalede yorum yapabilirim.
Ayrıca sizi şikayet edecek değilim ama emniyet birimini böyle bir platformda halka kötülemek kanunen suçtur.
Alıntı:
rainbow6 kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
Onbinlerce, yüzbinlerce bekçi alında diye goygoy yapıyorlardı. EE, nerede bunlar. Deprem bölgesine niye gönderilmediler. Kah yardım için, kah asayiş için.
Yine ortada yoklar !!.
|
Görevlendirmeyi bekçiler yapmaz.
Alıntı:
Charismax kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
İhale yöntemi işe yaramadığı için karadenizlilerin yoğun olduğu GENEL olarak trabzon ve ailelerinin kuzen kardeş dayı oğlu gibi kişilerin torpilli maaşlıları... Niyese hep'de trabzonlu çıkıyor genelde..
Aralarında hakkıyla yapanlarda var ama sıralama konusu biraz dayım var büyük yerde mantığında..
10 bin kişiden 9 bini zaten sınav olsun olmasın işleri garanti.. diğer 1000 kişi hakkıyla kazanan.. Ve sınava giremeyenlerde cabası.. Sınav dediğim'de neyse uzun konu..
Bekçilere gerekli diyordum ilk zamanlarda bağcılarda otururken.. belkide semt semt iyi yada kötü diyebiliriz ama esenyurt gibi bir yerde bunlardan hiç tane yok.. Belirli bir saatte lak lak yaparak yürüyüp gençlerin (çocuk sayılır) annen nerden okuyon mu tas kafalı muhabbeti yapıp kimlik istemesi çok garip.. Kimliklerede zaten bakmıyorlar ufaktan sorgu sual nereye falan filan.. sonra lak laklarına devam efnaflara selam kelam.. sonra yoklar.. Bir arsa boşluğunda eğlence parti parti parti zaneee.... Hani nerden biliyorsun derseniz.. gelin adres vereyim şuan bile ordalardır..
|
Hocam ben dediğiniz olayı görmedim kendimde sınav+parkur+mülakat olarak gördüm.
Kahrolsun psikolojisi düzgün insanlar!
Yaşasın tam bağımsız ruh hastası Beşiktaşlı'lar!
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.