Tekil mesaj gösterimi
Alt 11 Şubat 2023, 11:44   #13
rainbow6 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Bekçilerin Ne işe Yaradığı Sorunsalı

Alıntı:
Asi Ruh kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
@[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]

Merak ediyorum asker veya polis misiniz? Gece gelin ne iş yaptığımızı göstereyim size sırf tinercisiyle pisliğiyle ile uğraşmak yeter kaç gece insanlar uykusuz kalıyor bir mesleği yapmıyorsanız eleştirmeyin.

Bende sizin mesleğiniz ile de genelleme yapıp alalede yorum yapabilirim.

Görevlendirmeyi bekçiler yapmaz.

Hocam ben dediğiniz olayı görmedim kendimde sınav+parkur+mülakat olarak gördüm.
Senelerce İstanbul'da idim. Şimdi başka bir ildeyim.

İstanbul'da metro başlarında grup halinde duran, mahallede köşe başında grup halinde duran veya kafelerde grup halinde oturan karı kız kesen yüzlerce bekçi örneği gördüm. Aynısını şuan yaşadığım ilde de şahit oldum.

Gece işimden geç çıktığım zaman ne mahalle aralarında ne de başka yerde tek bekçi göremedim. Ee, orada yoksa ne işe yarar bunlar.

O yüzden bir vatandaş olarak gözlemlerimi yazdım. Eleştirmek en doğal haktır. Bekçiyi eleştirmek için polis mi olmak lazım. Şaka mı bu.

Bu mantıkla siyasileri eleştirmeyelim. Çünkü siyasi değiliz. Bi restorana gidince yemek kötü veya geç gelirse eleştirmeyelim, çünkü garson değiliz .

Forumda bile tek bir olumlu yorum yok. HA keza nette araştırınca yine aynısı. Demek ki ortada bir sorun var .

------------------------------------------------------
“İnançlarınız sizi iyi bir insan yapmaz, davranışlarınız yapar.”
------------------------------------------------------
  Alıntı