Tekil mesaj gösterimi
Alt 11 Şubat 2023, 16:05   #15
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Bekçilerin Ne işe Yaradığı Sorunsalı

Alıntı:
rainbow6 kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster

Senelerce İstanbul'da idim. Şimdi başka bir ildeyim.

İstanbul'da metro başlarında grup halinde duran, mahallede köşe başında grup halinde duran veya kafelerde grup halinde oturan karı kız kesen yüzlerce bekçi örneği gördüm. Aynısını şuan yaşadığım ilde de şahit oldum.

Gece işimden geç çıktığım zaman ne mahalle aralarında ne de başka yerde tek bekçi göremedim. Ee, orada yoksa ne işe yarar bunlar.

O yüzden bir vatandaş olarak gözlemlerimi yazdım. Eleştirmek en doğal haktır. Bekçiyi eleştirmek için polis mi olmak lazım. Şaka mı bu.

Bu mantıkla siyasileri eleştirmeyelim. Çünkü siyasi değiliz. Bi restorana gidince yemek kötü veya geç gelirse eleştirmeyelim, çünkü garson değiliz .

Forumda bile tek bir olumlu yorum yok. HA keza nette araştırınca yine aynısı. Demek ki ortada bir sorun var .
Sizin yaptığınız iş sadece genelleme yapmak ve sığ düşünmek şöyleki her meslekte insanlar görevlerini düzgün yapmıyor olabilir bunu tüm teşkilata genellemek tamamen yanlış.

Bekçilere gece size görünmek zorunda değil farklı yerlere farklı görevlere de gidiyorlar ayrıca polise destek olarakta görev halinde oluyorlar.

Hocam siz eleştirmiyorsunuz direk kötülüyorsunuz ki isterseniz en basiti ekran görüntüsü ve linklerle cimere yazayım konuyu kim haklı kim haksız savcı yorum yapsın şakanın kralını yaşarsınız.

Şöyleki garsonluk yapmadıysanız o garsonun ne şartlarda ve zorluklarda çalıştığını bilemezsiniz ayrıca kötü gelen yemeğinde garson ile alakası yoktur konu aşçı ve restoran müdürü ile ilgilidir.

Alıntı:
Zeze kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Burada asıl soruna neden olan şey aslında genelleme yapılması.
Bir tek sokak bekçileri yok, binaların, şirketlerin, inşaatların bekçileri de var.
Mezarlık bekçileri var. Bir çok alanda bekçiler var.
Ve bir çoğu maaşlı, iş verenin ve bulunduğu yerin ağız kokusunu çeken insanlar.
Ayrıyeten gecenin bir yarısı sıcak yatağından, çocukları için iki lokma ekmek getirebilmek adına o mesleği yapanlarda var.
Direk genelleme yapmamak lazım. Hepimizin mesleğinde, mesleğini layıkıyla yapmayanlar var.
Yorumunuz için teşekkür ediyorum benimle aynı yapıda düşünüyorsunuz. Ama düzeltme yapmak istiyorum binalarda şirketlerde vs çalışan özel güvenlik görevlisi arkadaşlarımızdır ve yardımcı kolluk kuvveti olarak geçerler özel sektöre bağlıdırlar.

Bende güvenlik olarak çalıştım gerçekten zor Allah sabır versin.

Alıntı:
Roman kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Sekizerli gruplar halinde sohbet muhabbet eden gece kartalları : )
Gece görev yapıp tek gezen Polis gördünüz mü hocam tek bile görseniz emin olun çevresinde bir sürü polis vardır beraber durmuyorlar sadece

Alıntı:
Piruze kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Cidden ne işe yarıyor bu bekçiler
Böyle sorsunlar diye bekliyoruz.

Kahrolsun psikolojisi düzgün insanlar!
Yaşasın tam bağımsız ruh hastası Beşiktaşlı'lar!

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Konu Asi Ruh tarafından (11 Şubat 2023 Saat 16:13 ) değiştirilmiştir.
  Alıntı