Tekil mesaj gösterimi
Alt 11 Şubat 2023, 22:16   #17
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Bekçilerin Ne işe Yaradığı Sorunsalı

Alıntı:
Zeze kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Teşekkürlük bir durum yok, mesleki ayrım yapılmaması düşüncesinde olduğum için fikrimi söyledim.
Ayrıca her şeyde öne çıkmaya çalışıyorsun absürt duruyor.

Konuya yazdıklarım seni savunmak için yazılan bir şey değil, hatta düşüncemde değil, birebir gerçekten apartmanlarda bekçilik yapan hatta bekçi kulübesi olan kişileri bildiğim için yaptığım yorumdu. Kendince beni çürütmeye çalışman komik.

Eskiden özel güvenlikçiler mi vardı. Şimdi eline silah verip her yere koyuyorlar ama benim dediğim bekçiler, bekçilik ile ilgili mülakat, sınav vs. falan girenler değil. Gerçekten evine para götürmek isteyenlerin yaptıkları iş. Kendi can güvenlikleri olmadan bulundukları yerde hırsızlık olayları olmasın diye orayı koruyup kollamaya çalışan insanlar.

Belli bir süre evimin yakınında olmak için markette çalışmıştım, marketin bulunduğu binanın bekçisi vardı. Tonton bir amcaydı. Her zaman selamlaşırdık. Eşini de tanıyordum.
Keza yine başka oturduğumuz bir yerde evin yan tarafında araba galerisi vardı. Orada da bekçi vardı çocukluğumda. Silahlı özel güvenlikçi falan değildi.
Hatta Kemal Sunal'ın filmindeki gibi düdüklü bekçiydi.
Yine bildiğim inşaat şantiyelerinde de benzer bekçiler oluyor.

O senin dediğin özel güvenlikçiler büyük yerlerde olur. Büyük sitelerde, avmlerde, hastane, adliye vs özel yerlerde oluyor. Esnafın yada normal bir binanın ne özel güvenlikçisi olacak. Adamlar ihtiyacı olanlara bekçilik yaptırıyor işte 3-5 kuruşa, sigorta bile ödemeden.

Öne çıkmaya çalışmadım beğendiğim bir düşünceye teşekkürüm sundum.

Bence ön yargılısınız.

Beni savunduğunuzu söylemedim aynı düşünce de olduğumuzu söyledim.

Çürütmedim.

Komikte değil.

Kahrolsun psikolojisi düzgün insanlar!
Yaşasın tam bağımsız ruh hastası Beşiktaşlı'lar!

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Konu Asi Ruh tarafından (11 Şubat 2023 Saat 22:25 ) değiştirilmiştir.
  Alıntı