Tekil mesaj gösterimi
Alt 12 Şubat 2023, 03:03   #23
JConsult
Regex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Bekçilerin Ne işe Yaradığı Sorunsalı

Alıntı:
Rent kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Bu devletin emniyeti sahipsiz değildir.
Devletimizin emniyet teşkilatına kim bir şey söyledi de bu şekilde manipülatif bir alıntı yaptın? Ben sana diyorum ki, konu sahibinin yazdıklarında suç unsuru olduğunu düşünüyorsan bunu forum yönetimine gerekçesiyle birlikte raporlar ya da iletişim bağlantısından bildirirsin; incelenir. "Bu forumun adını değiştirin, iyice siyaset yeri olmuş yea" dersen ben de sana bunda kötülük nerede? Sen de kendi görüşünü savun derim. Forumların amacı sadece forum oyunu oynamak değildir. Bilgi de paylaşırsın, belirli kurallar ve tabii ki başta anayasa ve devamında normlar hiyerarşisine uygun olması koşuluyla tartışabilirsin de. Bugün interaktif sözlüklerde, sosyal medyada vs. isteyen her tür konuyu konuşabiliyor.

Burada ForumAdası özelinde bir ihlâl ya da ayrımcılık, devletin kolluk organlarına yönelik suç unsuru teşkil eden bir durum yok.

Eğer konu sahibi @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] TCK 301/2 md.'de bulunan suçu işledi diyorsan bunu gerekçesiyle birlikte raporlarsın, ilgilenilir. Sen direkt forumu hedef alıp bu şekilde belirtirsen benim de cevabım böyle olur.

Bu arada sana kanun maddesi de belirterek yazdım ki gerçekten ne iş yaptığımı, daha da önemlisi nerede çalıştığımı merak edersen PM ile bilgi verebilirim. Eminim ondan sonra bana hitaben bunları yazmanın yanlış olduğunu anlayacaksın.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
  Alıntı