Tekil mesaj gösterimi
Alt 12 Şubat 2023, 20:53   #1
Çevrimdışı
rainbow6 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Thumbs down TV100 muhabiri, '6 gündür elektriğimiz yok' diyen depremzededen mikrofonu sakladı

TV100 muhabiri, '6 gündür elektriğimiz yok' diyen depremzededen mikrofonu sakladı

Alıntı:
Adıyaman'da TV100 muhabiri Sertaç Murat Koç, canlı yayın esnasında "6 gündür elektriğimiz yok" diye tepki gösteren yurttaşın sesi duyulmasın diye mikrofonu sakladı.


Adıyaman'dan yayın yapan TV100 muhabiri Sertaç Murat Koç, yayın sırasında "6 gündür elektriğimiz yok" diye tepki gösteren yurttaşın sesi duyulmasın diye mikrofonu sakladı, yurttaşı kameranın görüş açısından iterek susturmaya çalıştı.


Bu esnada elindeki mikrofonu arkasına saklayan TV100 muhabiri, yaşadığı sıkıntıları anlatmaya ve tepki göstermeye çalışan yurttaşı da kamera açısından uzaklaştırmak için itti. TV100 muhabiri Koç'un engellemeye çalıştığı yurttaşın "Köydeyiz 6 gündür elektrik yok, ben konuşmak istiyorum, söyleyin 6 gündür elektiriğimiz yok, çadırımız yok" dediği duyuldu. Yaşnanların hemen ardından yayın kesildi.




++

Yandaş basın artık iyicene insanlıktan çıktı. Her geçen gün benzer şeyler görüyoruz. Ağzımı sonuna kadar bozmak istiyorum ama onunda zamanı gelecek!!.
Yeter ki iktidar eleştiri almasın diye bunu yapmak nedir arkadaş. Yatacak yeriniz yok. Umarım o insanların ahı, laneti üzerinizden eksik olmaz. Bin mislini yaşarsınız ağ babalarınız ile.



------------------------------------------------------
“İnançlarınız sizi iyi bir insan yapmaz, davranışlarınız yapar.”
------------------------------------------------------
  Alıntı