13 Şubat 2023, 23:09
|
|
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
|
Deprem.org
Deprem.org
Deprem bölgelerimizdeki tüm koordinasyonu basit arayüzüyle kümüle eden bir web sitesi.
Alıntı:
Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma:
Deprem.org web sitesi ve ilişkili uygulamalar, ülkemizde 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş, Hatay, Adana, Adıyaman, Gaziantep illerini etkileyen büyük depremde etkilenen kişilere ve yardımcı olmak üzere gerek bölgede gerekse başka yerlerde yardım organizasyonuna katkı sunan kişilere yardımcı olmak, bilgi paylaşımı sağlamak, bilgi akışını hızlandırarak etikelenen kişilere bir an önce yardım ulaşmasını sağlamak amacıyla gönüllü olarak oluşturulmuştur. Deprem.org'un herhangi bir yardım veya devlet kuruluşu ile organik bir bağı yoktur. Deprem.org ve ilişkili uygulamalarda yardımseverlerden herhangi bir isim altında veya herhangi bir dernek vafık adına para veya yardım toplanmaz. Yardım etmek isteyen gönüllülerin iletişim biglileri verilen en yakın yardım kuruluşuna başvurmasını rica ederiz. Sitemizde paylaşacağınız her tür bilgi ve veri, sadece ve yalnızca bu amaçlara uygun olacak şekilde ilgili sayfada veya ilgili yarım kuruluşları ile paylaşılacaktır. Sitemizde yer alan biglilerden bazılarını hatalı veya yanlış veya eksik olduğunu düşünüyorsanız veya sayfadan kaldırılmasını istiyoranız lütfen iletişim numaramıza ulaşarak bize bildirin.
2023, BU SİTEDEKİ VERİLERİ, DEPREM MAĞDURLARININ YARARINA OLACAK ŞEKİLDE SERBESTÇE KULLANABİLİRSİNİZ.
|
[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]
“ Siz çoksunuz,biz Türk..."
Bilge Kağan To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
|
|
Alıntı
|