Konu: Merhaba.
Tekil mesaj gösterimi
Alt 16 Temmuz 2022, 19:11   #12
Fearless - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Merhaba.

Alıntı:
Regex kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Hoş geldin kardeşim, davetimi kırmadığın için teşekkür ederim. Seviliyorsun.
Hoş buldum kardeşim @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!], teşekkür ederim.

Alıntı:
Jön TüRk kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Hoş geldin sefalar getirdin.
Hoş buldum @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!], eyvallah.

Alıntı:
mamihlapinatapai kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Hoş geldiniz
Hoş buldum @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!], teşekkür ederim.

Alıntı:
Heartbreaker kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Hoşgeldiniz
Hoş buldum @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!], teşekkür ederim.

Alıntı:
Fiona kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Hoş geldiniz.

Alıntı:
Zeze kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
@[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] hoş geldiniz, keyifli forumlar dilerim.

Alıntı:
Sihirbaz kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Hoş geldin iyi forumlar

Alıntı:
Allecra kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Hoş geldiniz.
Hoş buldum @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!], teşekkür ederim. (nick yabancı gelmedi gibi.)

Alıntı:
Mango kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Hoş geldiniz

Alıntı:
Eftamintokoftiden kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Hoş geldiniz.
Hoş buldum @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!], eyvallah.

Kendiniz olun başkaları zaten var..
  Alıntı