Tekil mesaj gösterimi
Alt 17 Şubat 2023, 11:45   #7
Ben Şair Oldum. Sen Şiir
İzgi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Profilini Ziyaret Eden Son 10 Kişiyi Yorumla

@Asi Ruh - 31 Ocak 2023 23:41

burda az çok tanıştık iyi biri

@[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] - 16 Şubat 2023 14:52

iyi biri

@[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] - 29 Ocak 2023 17:00

espiretüel abimiz

@[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] - 31 Ocak 2023 00:12

canımdır kendisi iyi ki var

@[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] - 08 Ekim 2022 18:08

eskilerden tanıyorum ama göremiyorum uzun zamandır

@[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] - 31 Ocak 2023 21:50

daha tanışmasakta çok iyi biri oldugunu biliyorum

@[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] - 29 Aralık 2022 21:53

tanımıyorum ama tanıdık geliyor

@[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] - 09 Şubat 2023 11:20

tanımıyorum

@[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] - 15 Şubat 2023 08:21

bu da canımdır daha yeni tanıştık nazik kibar bir beyfendi

@[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] - 13 Şubat 2023 00:07

daha tanışmadık ama çok iyi birine benziyor

[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]
  Alıntı