Tekil mesaj gösterimi
Alt , 12:43   #8
Papatya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Profilini Ziyaret Eden Son 10 Kişiyi Yorumla

Ben de yazıp deşifre edeyim bari

@Allecra forumun olmazsa olmazlarından, enerjisi müthiş varlığı bile mutluğu ediyor
@Legend 10 senelik dostum, beni benden iyi tanıyan insan, iyi ki var. Bir de forum sevse azıcık burada olsa. Sana buradan bu kadar övgü yeter idareli kullan övgülerimi
Manolya banlı üye
@MyNaK kaliteli, kibar, daha önce konuşsaydım dediğim, tanımayı daha çok istediğim nadir insanlardan.Bir de avatar, imza, tag sponsorum. O da olmasa imza, tag yapayım diyen yok
@Piruze burada olduğuna çok sevindiğim dertleşmekten keyif aldığım, sabrını çok sevdiğim güzel kalpli
@Regex bir ara foruma foto atta görelim, göreceğim diye tutturdum, görünce rahatladım. Ne yapayım merak etmiştim Adam, muhabbeti keyifli, dost olma yolunda ilerlediğim insan
@Soydemir kendi halinde, konuşursa muhabbeti keyifli, kibar, esprili ben bunu geç anlasam da. Tanımayı istediğim insanlardan.Güzel avatar yapıyor, mütevazi, bir iki tane daha avatar hediye etse keşke
Vazgeç gönlüm banlı üye
@Zeynep meslektaşım, iyi bir kalbi var, samimi, eğlenceli, forumların aranan yüzlerinden ailesiyle mutlu ve huzurlu günler dilerim

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
  Alıntı