@
[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] : Sıcak ,samimi, çandan, cana yakın biri @
[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]: Yıllar sonra üye olduğum forum ona aitti nerden nereye
@
[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] : Kendisini çok forumda görsem de hakkında pek bilgim yok @
[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] : Kendisini sakil sayesinde tanımıştım @
[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] : Nedense kendisini bi geri çekti kendisiyle benzer yönlerimiz olduğunu fark ettim hatta aynı şeyleri düşünüyoruz bazı konularda @
[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]: Tanimiyorum