Tekil mesaj gösterimi
Alt 19 Şubat 2023, 21:49   #15
Çevrimdışı
Avatarsız Forum Üyesi
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Profilini Ziyaret Eden Son 10 Kişiyi Yorumla

@[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] - başka forumdan tanıyorum sanırım aynı kişi ise tabi
Ayşe - tanımıyorum
@[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] - içimden dünya bu kadar kötüyken sen nasıl böyle kaldın demek geliyor hep kendisine.
@[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] tanımıyorum (:
@[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] - Cm 2003-2004 oynamış nesile kimse birşey diyemez.
@[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] - Bir konuda beni teselli etmek istedi hatırladığım kadarıyla çok tanımasamda gram kötülük hissetmiyorum pozitif enerjisi var.
@[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] - Yorumlarını beğendiğim ve bilgi sahibi olduğunu düşündüğüm mantık çerçevesinde hareket eden birisi. Eski forumculardan kim kaldı diyince gösterilecek insanlardan.
@[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] - Büyük ihtimal diğer forumdan tanışıyoruz çünkü adımı biliyor.
@[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] asker olduğunu biliyorum o yüzden kardeşimizdir.

@[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] - Buraya gelme sebebim diyebilirim. O çağırmadı ama onu görmesem üye olmazdım.

Kahrolsun psikolojisi düzgün insanlar!
Yaşasın tam bağımsız ruh hastası Beşiktaşlı'lar!










To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Konu Asi Ruh tarafından (20 Şubat 2023 Saat 08:49 ) değiştirilmiştir.
  Alıntı