Tekil mesaj gösterimi
Alt 28 Haziran 2022, 22:39   #12
Gress - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Düşün ki O Bunu Okuyacak!

2 Hafta önce esenyurt meydan'da çöp kenarın'da bir oğlan bir kız vardı' rol yaptıklarını biliyordum' küflü ekmek küflü yemek yiyorlar'dı görünürde öyleydi tabi tütütü püpüpü şeklinde dudaklarına değdiriyorlardı zaaf yakalamak için.. ama o rol için hasta olup gebereceklerini bile bile ' emeklerin'den ötürü kalkın gidin birşeyler yiyin diye para verdim' kız vardı yanında eşi yada kardeşi olabilir onun hatrına' Esnaf çabuk kanıyorsun tiyatro demişti.. Biliyorum abi demiştim' onu bilerek yapmıştım' Aynı kişileri bu sefer Atm' önün'de çekip esenyurt haber sayfasına atmışlar instagram'da' bilerek verdiğim koymadı'da bu şekil'de görünce niye verdim'ki devam etmelerini sağladım'dedim'

Şimdi burda kendi kendime konuşup yazıyorum yukarıda yaptığım'yazdığım şey birşey anlatmak değil olayım' burdan bir mesaj çıkarma okuyan'lara' '''' Sizin devam et butonlarınız'da böyle aslında' bile isteye tolerans veriyoruz' inanın nedeni'ni bizde bilmiyoruz' her imkanımız var' tek tuşa ve bir kaç dakikacık uğraş' kadar ederiniz var' ama sanırım' galiba' hoşumuza gidiyor bu it dalaşları' ya siz olmasaydınız ? Zaman nasıl geçecekti' heycan aksiyon' adranalin' ne bileyim anladınız siz'
  Alıntı