Tekil mesaj gösterimi
Alt 23 Şubat 2023, 13:01   #8
kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
konserve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Dünyada ki depremlere sebep, sizce Nikola Tesla'nın deprem makinası olabilir m

Alıntı:
rainbow6 kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster

O dediklerinin alayı zırvadan ve cahil söylemlerinden ibaret. Aşıda çipte var diyordu o cahil sürüleri. Hatta dünya düz diyorlardı.

Öyle şeyler deyip, teoriler atıyorlardı ki, çoğu insanın kafası karışıyordu. Şimdi de aynısını yapıyorlar.

Bilimden şaşmayın. Deprem 500 yıldır enerji biriken fayın kırılması sonucu oldu, nokta .

++

Tesla'nın bahsedildiği gibi devasa bir deprem makinası yok. Sadece bir binaya titreşim yayan ve deprem oluyor hissi yaratan makinası var. Ha, bu sonradan geliştirebilir mi, mümkün. Ama böylesi devasa bir enerjiyi açığa çıkarmak imkansıza yakın.

Zaten ellerinde böyle bir teknoloji olsa Maraş'ta niye kullansınlar. Giderler Rusya, Çin, İran veya ne bileyim Irak'ta kullanırlardı.

Celal Şenşör böyle bir depremi yaratmak için sonunda 100'lerce sıfır olan bir ralam çıkarmıştı . Yani bu kadar büyük enerji yaratman lazım diyordu.

Dediğim gibi. Deprem yapay diyenlerden koşarak uzaklaşın. Hatta kafanız karışmasın. Zira kafanız buna karışıyorsa, Allah korusun aşıda çipte var diyebilir daha kötüsü dünya düzde diyebilirsiniz .
bilemiyorum adnan bilemiyorummmm

hani filmlerde olur yaa bir grup her şeyi bilir ve diğerlerini inandırmaya çalışır ama inanmazlar. ya o kesimdeysek........ o sadece filmlerde olur da diyemiyorum, zira son 2 haftada yaşanan her şey film sahnesi gibi, izlesem yok ya o kadar da olmaz abartmışlar diyeceğim türden hem de. hayallerime sığmayacak şeyler bunlar zaten 2 gram beynim var o da yandı bitti kül oldu .s.s

aslında kafamın karışacağı bir durum olmazdı da işte fikirlerine güvendiğim hatta her şeyin en iyisini o bilir diyecek kadar inandığım birinin bu komplo teorilerini savunması acaba dedirtiyor sanırım bana. neyse normale dönüyorum şu an, celal hocanın o videosunu izlemiştim ben de. o kadar devasa bi kütleyi nası hareket ettireceksin .s.s
  Alıntı