Tekil mesaj gösterimi
Alt 28 Şubat 2023, 21:39   #1
rainbow6 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Arrow Fenerbahçe ligden çekilmeyi görüşecek. Kayseri maçına PAF takımla çıkılması gündemde

Fenerbahçe ligden çekilmeyi görüşecek. Kayseri maçına PAF takımla çıkılması gündemde

Alıntı:
Fenerbahçe'nin Kayserispor ile deplasmanda oynayacağı mücadele için alınan deplasman yasağı kararı, sarı lacivertli camiada bomba etkisi yarattı. Yönetimin Ali Koç'tan ligden çekilme dahil 3 ihtimali değerlendirmesini istediği öğrenildi.

Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç’un ''acil kodlu'' çağrısı üzerine yapılması planlanan yönetim kurulu toplantısı öncesinde Fenerbahçeli bazı yöneticiler Kayserispor maçı için alınan “seyirci yasağına” ciddi tepki verilmesi görüşünde.

Fotospor'un haberine göre Adana Demirspor maçından sonra düzenlenen Yüksek Divan Kurulu toplantısında Ali Koç'un; “ligden çekilmeyi oyladık 11'e 3 çıktı sonuç. Çekilmeyi onaylayan 3 kişiden biriydim. Ama devam etme kararı çıktı. 2 yoldan biri radikal karar diğeri sonuna kadar mücadele edip savaşmak” sözlerini hatırlatan yöneticiler, “bu kez durum farklı” diyorlar.

O yönetim kurulu toplantısında Ali Koç’la beraber ligden çekilmek için “evet” oyu kullanan yöneticilerden birisinin talebiyle Kayserispor maçına çıkılmaması, ya da PAF takımı oyuncularıyla çıkılmasının görüşülmesi istendi. Gelen ilk bilgiler ise bir oylama olursa 15 yöneticiden pek çoğunun bu kez “olumlu” fikir bildireceği.
++

Bir Fenerli olarak bu rezalete gereken cevap verilmezse Fener'e de yazıklar olsun.
Umarın bu utanmazlığa gereken en sert cevabı verirler. Sahaya çıkmamalarını temenni ediyorum. Veya çıksınlar saha ortasına oturup, 90 dk. öylece dursunlar. ama yeter ki şu kepazeliğe karşı ellerini masaya vursunlar.

------------------------------------------------------
“İnançlarınız sizi iyi bir insan yapmaz, davranışlarınız yapar.”
------------------------------------------------------
  Alıntı