Yanıt: Kendini Tanıt.
1. Adınız – Fatih - Soy adımı yazıyorum yer yer yerlere ama buraya yazmıyim bilen biliyor' benlik bişi değil'de eşimden dolayı yazmıyim onu..
2. Doğum Tarihi - Ankara - 04.03.1989
3. Varsa Lakabınız - Şu sıralar yok'
4. Nickinizin Anlamı - Yapışan gömlek gibi yapıştı' Ne ingilizce türkçe karizma'nın x'lisi
5. Yaşamakta Olduğunuz Şehir - İSTANBUL
6. Göz ve Saç Renginiz - Göz Sarı - Kahve - Saç Sarı Koyu Kumral
7. Mesleğiniz - E - Ticaret (Part time panel yapımı - yazılım - Lonatti Çorap örme operatör - Bölüm müdürü)
8. Eğitim Durumunuz - E - Devletten sadece pdf çıkartırım' bu konuda samimi değilim' ilk okul 1. sınıf terk :P
9. Sizi Siz Yapan Özellikleriniz - Aşırı samimiyim pozitifim'
10. Hayata Bakışınız, Hayat Görüşleriniz - Zaman eskisin'den'de hızlı akıyor sinir bozucu
11. Hayat Felsefeniz Olan Söz/ler - Benim bilmediğim birşeyi daha icat etmediler - cover = 3 saat içinde öğrenemeyeceğim birşey yok..
12. En Sevdiğiniz Yemek - Sosyal müdendislik anketi gibi olmuş bu
13. En Sevdiğiniz İçecek - Çay genel
14. En Sevdiğiniz Tatlı - Tuzlu - Tuzlu olan herşey hemen hemen
15. En Sevdiğiniz Şarkı - Sagopa - Kolera Geneli
16. Hobileriniz - Rap - İnternet -
17. Fobileriniz - Huylandığım ufak canlılar var o'da yeni oluştu
18. En Sevdiğiniz Dizi veya Tv Programları - Gerçekten tv izlemiyorum internetten yakalarsam anca ama tartışma programlarını izlerim genelde
19. Sitede En Sevdiğiniz Üye (Üyeler) - Ben herkesi seviyorum' atıştıklarımı'da benim kinciliğim yoktur geçicidir..
20. En Sevdiğiniz Renk - Gri olabilir son zamanlarda şudur diyemem tam olarak..
21. En Sevdiğiniz Hayvan - Kedi ve yavru olan tüm hayvanlar
22. Hangi Takımlısınız? - Galatasaray
23. Foruma Kimin Sayesinde Üye Oldunuz? - Kendim hiç bir baskı altında kalmadan EVET
|