Tekil mesaj gösterimi
Alt 06 Mart 2023, 22:53   #12
JConsult
Regex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: 6 lı Masa Erdoğan için çalışması

Alıntı:
Dizzy kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Memleket partisine doğru kayıyorum.
Muharrem İnce > KK
Ben de 2 yıldır İnce'nin hakkının yendiğini düşünüyorum. İnsanlar tamamen umutsuzken 2018'de Muharrem İnce Cumhurbaşkanı adayı olduğunda ilk umut rüzgarını kendisi yakaladı. Ha; KK'nın amacı onu başarısız addedip tasfiye etmekti, başardı da. Ancak belediyelerin kazanılması ne kadar başarıysa, o rüzgarı ilk yakalayan da Muharrem İnce oldu.

10 tane seçim kaybedip; Ankara ve İstanbul'u kazandırdığı için Kılıçdaroğlu'na başarılı diyoruz. Bir sefer kaybedip, partisinden gerekli desteği alamadığı ve "adam kazandı" yazdığı için İnce'yi güvenilmez bulup linç ediyoruz. Bu ne kadar adil?

Deprem sürecindeki söylemleriyle son 1 aydır tekrar aktif bir politika izliyor ve öne çıkmaya başladı İnce ancak dediğim gibi ben bunu 2 yıldır düşünüyorum. Akşener'in 6'lı masayı devirmesiyle birlikte neredeyse emin olmuştum, bugün birlik ve beraberliği görünce bir ikileme düştüm ama bu 6'lı masada yine saçma sapanlıklar devam ederse oyumu İnce'ye vereceğim muhtemelen. "O sarayla anlaştı, muhalefeti yıpratmak için parti kurdurttular" zırvalıklarına da gülüp geçiyorum. Ne olursa olsun çok seslilik olmalı, diktatörlük düzenine karşı çıkarken umudumuzun da tek bir dayatmaya indirgenmesi kendi içinde bir paradoks bence.

• When injustice becomes law, resistance becomes duty.
  Alıntı