Tekil mesaj gösterimi
Alt 10 Mart 2023, 11:34   #1
Zeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Tuncel Kurtiz Sözleri | Ünlü Sözler

Tuncel Kurtiz Sözleri | Ünlü Sözler

• Sadakat sır saklamak mıdır? Sessiz kalmak mıdır? Kıyametin kopacağını bile bile.
  • Uykun gelmiyor diye gözlerini suçlama, Belki de o beklediğin uyku değildir.
  • Öldürmek için gelen öldürmeden dönebilir ama ölmek için gelen. Ölmeden dönmez.
  • Ne umutlar fısıldarsa fısıldasın sana hayat, çeker gider sadık kalmaz sonunda.
  • Dostunu yanına da alsan, karşına da alsan, o her zaman seni vuracak bir pozisyon bulur.
  • Biz işimizi yapar geçeriz. Eleştirilere neden kızayım ki? Herkes istediğini düşünebilir.
  • Gerçek niyetini kimse bilmeyecek. Kaderin sırrındır kaderini kimseyle paylaşmayacaksın.
  • Paranla şeref kazanma, şerefinle para kazan ki; paran bittiğinde, şerefinde bitmesin.
  • Seni iki şey anlatır yeğen; hiçbir şeyin yokken gösterdiğin sabır, her şeyin varken sergilediğin tavır.
  • Gecenin bir yarısı sorgun bitti diyip açarlarsa kapını aslında niye açtıklarını da bilirsin evlat.
  • Bazen karşımızdakine “kendi adıma çok üzüldüm” diyemediğimiz için,”senin adına çok sevindim” deriz.
  • Kendinizi unutmayın paşa hazretleri bazı insanlar vardır ki kendi kendilerine zarar verirler.
  • Sen ağaç baltaya ne demiş bilir misin kardeş? Ben senin beni kestiğine değil, sapının benden olduğuna üzülüyorum!

Alıntı