10 Mart 2023, 11:34
|
|
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
|
Tuncel Kurtiz Sözleri | Ünlü Sözler
Tuncel Kurtiz Sözleri | Ünlü Sözler
- Sadakat sır saklamak mıdır? Sessiz kalmak mıdır? Kıyametin kopacağını bile bile.
- Uykun gelmiyor diye gözlerini suçlama, Belki de o beklediğin uyku değildir.
- Öldürmek için gelen öldürmeden dönebilir ama ölmek için gelen. Ölmeden dönmez.
- Ne umutlar fısıldarsa fısıldasın sana hayat, çeker gider sadık kalmaz sonunda.
- Dostunu yanına da alsan, karşına da alsan, o her zaman seni vuracak bir pozisyon bulur.
- Biz işimizi yapar geçeriz. Eleştirilere neden kızayım ki? Herkes istediğini düşünebilir.
- Gerçek niyetini kimse bilmeyecek. Kaderin sırrındır kaderini kimseyle paylaşmayacaksın.
- Paranla şeref kazanma, şerefinle para kazan ki; paran bittiğinde, şerefinde bitmesin.
- Seni iki şey anlatır yeğen; hiçbir şeyin yokken gösterdiğin sabır, her şeyin varken sergilediğin tavır.
- Gecenin bir yarısı sorgun bitti diyip açarlarsa kapını aslında niye açtıklarını da bilirsin evlat.
- Bazen karşımızdakine “kendi adıma çok üzüldüm” diyemediğimiz için,”senin adına çok sevindim” deriz.
- Kendinizi unutmayın paşa hazretleri bazı insanlar vardır ki kendi kendilerine zarar verirler.
- Sen ağaç baltaya ne demiş bilir misin kardeş? Ben senin beni kestiğine değil, sapının benden olduğuna üzülüyorum!
|
|
Alıntı
|