İkizler Burcu | 13-19 Mart 2023 Haftalık Burç Yorumu
İkizler Burcu | 13-19 Mart 2023 Haftalık Burç Yorumu
İKİZLER
Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: Benim üç hazinem vardır. Onları gözbebeğim gibi saklarım: Birincisi sevgidir, ikincisi kanaatkarlıktır, üçüncüsü tevâzudur. Lao Tzu
Yaratıcılık gerektiren bir meslek sahibiyseniz bu dönem sizin için biçilmiş kaftan sahne sizin olabildiğince ön planda olun ve kazanın. Bu süre içinde iş ve eğitim hayatınızda seyahatler eğitim programları içinde yer almak için ekstra çaba sarf etmekten geri kalmayın. Yeni bir yere taşınabilir ev ya da ofisinizde dekorasyon yenileyebilirsiniz. İş hayatınızda uzun zamandır beklediğiniz bir haberi alabilir. Uzun zamandır yaşadığınız finansal ve manevi zorlukların üstesinden kolaylıkla kalkabileceğiniz imkanlara kavuşabilirsiniz. Duygusal konularda ise oldukça hassas bir haftadasınız özel yaşamınızla ilgili karışık etkiler söz konusu olabilir haklıyken haksız durumda hissetmeniz için yoğun baskılarla karşılaşabilirsiniz. Özellikle evli İkizler bu dönemde sakinliğinizi koruyamazsanız işler kontrolden çıkabilir zor olan durum çok daha zor bir hal alabilir dikkatli davranın.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
|