Tekil mesaj gösterimi
Alt 12 Mart 2023, 12:42   #8
Kaybetmek Mevsimleşti içim de
Piruze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Toplumun Dayatması Olan Seyler

Alıntı:
Zeze kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Herkes için demiyorum ama batanları bildiğimden diyorum
Okuldan bir yakın arkadaşım, kız ailesine inat gitti evlendi erkenden. Mutluydu da evlenirken, ki öyle olmasa evlilik öncesi nişanlısından hamile kalmazdı.
Her neyse adam sonuçta ev geçindirmeye çalışıyor, ev kredisi ödüyorlar. Kendisi ev hanımıydı çalışmıyordu. Adamın sürekli kendisiyle ilgilenmesini istiyordu. İlgilenmiyor diye ayrıldı.
İşe girmişti bir mağazada, orada birine duygusal olarak yakınlık hissetti, düşüncesel olarak da olsa eşini aldattı.
Sonra zaten boşanma sürecine girdi eşiyle ve ayrıldı. Tabi o kişiyle olmadı. Bir kaç sene sonra başka biriyle evlendi.
Adama kör kütük aşık, adam tembelin teki çalışmıyor, kızın ailesinden geçiniyor, bir baltaya sahip olmadığı için de özgüvensizlikten kıza şiddet de uyguluyor.
Arkadaşım da seviyorum diyordu. Şiddeti umrunda değildi. Yani bazılarına cidden rahat batıyor. Eleştirmek için değil, kınamak için de söylemiyorum.
Hadi ilk eşine aşkın bitti ama insan böylesini niye ister?
Yani sözüm mükemmel eşi olup da kıymetini bilmeyen kadınlarda... Günümüzde kocalarını aldatan kadın sayıları da arttı çok. Ben buna karşıyım. Hiçbir yanını savunmam, bu yüzden rahat batıyor diyorum.
Bura da Rabbimin adaleti konuşmuş hani derler ya gelenler gideni aratır diye tam olarak öyle olmuş

Aşamadıgım Her Şey Koca Bir Dağ Olmuş İçimde
...
  Alıntı