Tekil mesaj gösterimi
Alt 15 Mart 2023, 19:29   #14
MYNAK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: 19. Haftanın Konuğu MYNAK

Alıntı:
Papatya kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Merhaba, birkaç sorum ile geldim.

Avatar yapımına nasıl başladın? Ps kullanmadan nasıl bu kadar güzel çalışmalar yapıyorsun, işin sırrı nedir?

Uzun zaman oldu başlayalı bahsetmişliğim vardır hırs uğruna başladı forumun çoğunluk bölümü eski forumculardan bilirler zaten eskiden forumlarda grafik o kadar hit değildi ve yapan çok yoktu ve ondan dolayı şuan ki olduğu gibi herkesin çalışmalarının olduğu sayfası yoktu sabit avatar istek başlığı vardı ve herkes ordan avatar istek yapardı artık grafik bilen kişinin keyfine kalmış günlerce haftalarca avatar yapılsın diye bekleniliyordu buna istinaden öğrenmeye çalıştım Cs kullanmıyorum ben basit bir programla yapıyorum ben avatarlarımı güzel mi değil mi bilmiyorum yaptıklarım güle güle kullansın ama benim genel alanım avatar imza tag vs değil E-kart üzerine onu yapmaktan daha çok haz alırım sırrı falan yok x kişisine yaptığım çalışma içime sinmiyorsa sinene kadar denerim x kişisine öyle gönderirim

Avatar demişken, avatar sponsorum olarak yeni takımı ne zaman yaparsın

En kısa zamanda yaparım

En sevdiğin şarkı?

En iyi yaptığın yemek?

33 yıl boşuna yaşamadık her yemeği yaparım ama fırın yemekleri genelde

Hayatta karşılaştığın en kötü şey nedir?

Askeri personel olunca çok kötü şeylerle karşılaşıyorsun o yüzden çok var ve saymakla bitmez

İkizinin olması nasıl bir duygu?

Çok kişiden bu soruyu bolca duyduk değişen bir şey yok aslında sadece beraberken can sıkıntın yada yalnızlık olmuyor senin kopyan gibi duygu düşünceler genelde aynı oluyor ama Kemal Sunal'ın iyi aile çocuğundaki gibi bir şey hiç olmadı

Küçükken hiç yaramazlık yapıp suçu ikizinin üzerine attın mı?

Yaramaz bir çocuk değildim değildik daha doğrusu o yüzden böyle bir şey hiç yaşanmadı desem yeridir

Bir kapıyı 40 kez çalmak mı 40 kapıyı bir kez çalmak mı?

İlişki olarak ele alırsak eğer ki hayatıma girmiş ve benim için değerli ise bir kapıyı 40 kez çalmak o yüzden sevilmek kadar sevmekte güzeldir

Kendini bir kelime ile anlatacak olsan bu kelime ne olurdu?

MYNAK

Asla taviz vermem dediğin prensiplerin var mı?

Genelde yok ama sadece sevdiğim insanlara karşı diğer insanlara karşı genelde görünüş olarak soğuk ve sert göründüğüm için taviz verecek bişey kalmıyor

En çok nelere sinirlenirsin?

Yalan söylenmesine.

Kırılınca belli eder misin?

ister istemez belli ediyorum

MYNAK'ı MYNAK yapan şey nedir?

Forumadası hahah

Alıntı:
mak res kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Tebrikler.
Teşekkür ederim

Alıntı:
pikachu kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Tebrikler
Teşekkür ederim

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.