sıra beklemek :
delleniyorum ya yeminle... atm de sıra beklerken , arkamdaki şahısla titanic filminin gemi ucu sahnesini çekiyoruz ya resmen. gurban olduğum sen oturak yerime girince bu lanet sıra hızlanmıyor ya . niye nefesini ensemde hissetiriyorsun arkadaş ya. bide ben öndekiyle arama mesafe koyunca çok boşluk var biri kaynak olur girer diye fırça yemişliğim var . sanki meydan muharebesindeyiz safları sıklaştırıyor bide .
inme binme olayı:
asansör olur , ne bilim tren olur , ne bilim otobüs olur . içindeki insanlar inmeden binmeye çalışanlar var . yapmayın eeeeyyyyyyyy öküzzzleerrrrr. sizin yüzünüzden yaralanan insanlar var.
sosyal alanlarda veya yaşamlarda hızlı hareket etme zorunluluğu:
yav arkadaş markette alışveriş yapınca ödemeyi parayla yapılacağını kasada öğrenen canlılar varya. aheste aheste hareket etmeler, aldığını ürünü kasada incelemeler... arkada insanlar mı bekliyor , hani bi telaşlan , bi hızlan yok ya. sulardan serin millet.
büyük metropollerde veya kalabalık yerlerde hızlı yürümekle mükellefsiniz. yok ben sahilde yürüyüş yapıyormuşum gibi yürümeyi tercih ediyorum diyorsanızda yol vermek zorundasınız
dipnot: öldürülmeden veya karakolluk olmadan yaşamımı noktalayabilirim inşallah