Tekil mesaj gösterimi
Alt 16 Mart 2023, 14:26   #1
hasnicktir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Türkiye de değişmeyecekler listesi

Türkiye de değişmeyecekler listesi

sıra beklemek :

delleniyorum ya yeminle... atm de sıra beklerken , arkamdaki şahısla titanic filminin gemi ucu sahnesini çekiyoruz ya resmen. gurban olduğum sen oturak yerime girince bu lanet sıra hızlanmıyor ya . niye nefesini ensemde hissetiriyorsun arkadaş ya. bide ben öndekiyle arama mesafe koyunca çok boşluk var biri kaynak olur girer diye fırça yemişliğim var . sanki meydan muharebesindeyiz safları sıklaştırıyor bide .

inme binme olayı:

asansör olur , ne bilim tren olur , ne bilim otobüs olur . içindeki insanlar inmeden binmeye çalışanlar var . yapmayın eeeeyyyyyyyy öküzzzleerrrrr. sizin yüzünüzden yaralanan insanlar var.

sosyal alanlarda veya yaşamlarda hızlı hareket etme zorunluluğu:

yav arkadaş markette alışveriş yapınca ödemeyi parayla yapılacağını kasada öğrenen canlılar varya. aheste aheste hareket etmeler, aldığını ürünü kasada incelemeler... arkada insanlar mı bekliyor , hani bi telaşlan , bi hızlan yok ya. sulardan serin millet.

büyük metropollerde veya kalabalık yerlerde hızlı yürümekle mükellefsiniz. yok ben sahilde yürüyüş yapıyormuşum gibi yürümeyi tercih ediyorum diyorsanızda yol vermek zorundasınız

dipnot: öldürülmeden veya karakolluk olmadan yaşamımı noktalayabilirim inşallah

Konu hasnicktir tarafından (16 Mart 2023 Saat 17:12 ) değiştirilmiştir.
  Alıntı