Tekil mesaj gösterimi
Alt 16 Mart 2023, 17:00   #2
Beatrice
pikachu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: türkiye de değişmeyecekler listesi

Alıntı:
hasnicktir kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
sıra beklemek :

delleniyorum ya yeminle... atm de sıra beklerken , arkamdaki şahısla titanic filminin gemi ucu sahnesini çekiyoruz ya resmen. gurban olduğum sen oturak yerime girince bu lanet sıra hızlanmıyor ya . niye nefesini ensemde hissetiriyorsun arkadaş ya. bide ben öndekiyle arama mesafe koyunca çok boşluk var biri kaynak olur girer diye fırça yemişliğim var . sanki meydan muharebesindeyiz safları sıklaştırıyor bide .

inme binme olayı:

asansör olur , ne bilim tren olur , ne bilim otobüs olur . içindeki insanlar inmeden binmeye çalışanlar var . yapmayın eeeeyyyyyyyy öküzzzleerrrrr. sizin yüzünüzden yaralanan insanlar var.

sosyal alanlarda veya yaşamlarda hızlı hareket etme

yav arkadaş markette alışveriş yapınca ödemeyi parayla yapılacağını kasada öğrenen canlılar varya. aheste aheste hareket etmeler, aldığını ürünü kasada incelemeler... arkada insanlar mı bekliyor , hani bi telaşlan , bi hızlan yok ya. sulardan serin millet.

büyük metropollerde veya kalabalık yerlerde hızlı yürümekle mükellefsiniz. yok ben sahilde yürüyüş yapıyormuşum gibi yürümeyi tercih ediyorum diyorsanızda yol vermek zorundasınız

dipnot: öldürülmeden veya karakolluk olmadan yaşamımı noktalayabilirim inşallah
altına imzamı şey yapayım beni de gömün
  Alıntı