Yanıt: Türkiye de değişmeyecekler listesi
korna çalmak:
trafik ışıklarında sarı rengi hazırlanmak gerektiğini haber verir , yeşil de geç demektir. bizim ülkede sarı yeşilin yerini almış ki bu camışşşşlar sarı yanar yanmaz kornaya abanıyor. bende özellikle arabayı istop ettiriyorum, çalışmıyormuşum gibi davranıyorum. kişi arabadan inince gaza köklüyorum . sarıda bekleyeceği saniyeyi hesaplarsan bunu haketmişsindir benim gözümde. bide kornayı selamlaşma aracı olarak kullananlar var, ama o konuya değinirsem kullanacağım dilden dolayı forum beni banlar haklı olaraktan.
tuvalet eğitimi :
ülkece küçük , büyük ,kadın ,erkek demeden eğitime tabi tutulmamız gereken en elzem konuların başında geliyor. ya bi insan koca deliği nasıl tutturamaz da tuvaletlerimiz bu hale gelir ,aklım hafzalam almıyor yahu.
telefon kullanmak
sabahın köründe , gecenin bi yarısında arama yapılmaz. uzun konuşulacaksa öncesinde müsait misiniz diye sorulur, kişi çalışıyorsa konuşma kısa tutulur. en önemlisi ve gıcık olduğum gruplara ekleme yapmadan önce kişinin iznini alınız . şakkadanak gruplara dahil edilmez aaalooooooooooooooooo
Konu hasnicktir tarafından (17 Mart 2023 Saat 15:02 ) değiştirilmiştir.
|