17 Mart 2023, 20:18
|
|
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
|
Yanıt: 19. Haftanın Konuğu MYNAK
Alıntı:
Dua ' kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
Hayırlı olsun @ [Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]
Rankında pek yakışmış
Standart soru ile başlayalım, sonra devamı gelir
Senin için @ [Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] ?
|
Sözlerime nasıl başlasam bilemedim seni ve kalbinin güzelliğini anlatmaya kelime bulamıyorum desem yanlış olmaz herhalde hani derler ya anlatılmaz yaşanır o türden, tanışalı uzun bir süre olmadı ama yıllardır tanıyor gibiyim o denli sıcak o denli samimi o denli içten ama azda gömeyim bazen oluyor ki öyle bir sinir ediyor ki verem eder seviyesinde ama ne olursa olsun iyiki varsın iyiki tanımışım seni
Alıntı:
MaVi kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
Tebrikler,kolay gelsin.Bende sorularimi sorayim.
*En cok görmek istedigin ülke neresidir,neden?
Gezme tozmayı sevmediğim için yok diyebilirim
*Neye gülersin?
Sabit bir şey yok aslında komik olan söz,durum,olay,şive böylesi durumlar anlık güldürür
*Sinirlenince ne yaparsin?
Sinirlenince kopma noktam var o duruma geldiysem ne söylediğimi ne yaptığımı bilmiyor hale geliyorum ve sakinleştiğimde çoğu kısmını hatırlamıyorum
*Elinde her imkan olsa nerede yasamak isterdin?
Sakinlik huzur severim ben sanırım sessiz sakin herkesten uzak herhangi bir yer olurdu
*En büyük pismanigin nedir?
Pişmanlık değilde keşkelerim olabilir sonuçta kimse o durum yada olayı bana zorla yaşatmadı o yüzden pişmanlığım yok keşkelerim var
*Etkisinde kaldigin bir kitap varmi?
Bir çok kitabım var ama okuyacak ya vaktim olmuyor yada durumum o yüzden böyle bir durum yaşanmadı
*Basrol imkani sana verilse,hangi filmde oynamak isterdin?
Öyle bir heves yada düşüncem hiç olmadı ama başımızdan geçen bir olay var. İkizimle ilk,orta,lise ve üniversite aynı okul ve bölüm okuduk Üniversitede iken Levent Kırca'nın son istasyon filmi çekiliyordu ve kaldığımız yere oyuncu seçimi için gelmişlerdi ve biz o sıralar okuldaydık bir çok arkadaşım o filmde oynamıştı
*Elinde sihirli degnegin var,dünyada neyi degistirmek isterdin?
Komple dünyayı tazyikli suyla yıkamak isterdim pisliğinden arınsın
*En güclü ve en zayif yanlarin nelerdir?
En zayıf yönüm insanları kendim gibi sanmam güçlü taraf ise kendim gibi olmadığını gördüğümde tanıdığına pişman etmek en güzel yaptığım şey ve hobim
*En büyük takintin nedir?
Konuşurken ''ok'' yazan insanlardan nefret ederim hiç sevmem bu olabilir takıntı olarak
*Hayvanlari seviyormusun,en sevdigin hayvan?
Çok severim en sevdiğim hayvan ''At''
Simdiden tesekkür ederim cevaplarina....
|
Rica ederim
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
|
|
|