Tekil mesaj gösterimi
Alt 17 Mart 2023, 21:23   #3
rainbow6 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: İnce'nin İsmail Saymaz ve Fatih Portakal'a Küsmesi

Alıntı:
konserve kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
ya hepimiz destekledik bu adamı, ben izmir mitingini izleyemedim diye gecenin 2sinde açtım izledim, dün gibi hatırlıyorum. öyle bir coşku yarattı hepimizde. ama o zaman da gözüme batan davranışları vardı. size de höt höt gelmiyo mu bu adam. agresif bir kere, şu anki erdoğan düzeyine daha kısa sürede ulaşacağından eminim olası bir iktidarlık döneminde.
destekledik ama sonrasında olanlar hepimizin umutlarını kırdı. ben şahsen kırgınım ya, ben imamoğlunun kan çanağına dönmüş gözleriyle sürekli çıkıp açıklama yapan performansını beklerdim o gece ondan. cehape her ne yapmış olursa olsun.. sevmiyorum artık çünkü zamanında çok sevmiştik..
Ben hala seçim gecesi yaptığı rezalet olayı unutmadım. Ve hala bu adama oy vereceğim diyenler var. İnanılmaz.

Seçim gecesi seçmenini satan, içip otel odalarına çekilen birisi. İmamoğlu çıkmasa idi muhalif kanadın umutları paramparça olacaktı.

Zaten ne olduysa o zaman oldu. İmamoğlu ve Yavaş popüler olunca bu delirdi. CHP'ye saldırdı, bana kumpas dedi, parti kurdu vs. Şimdi de aday olarak resmen RTE'ye hizmet ediyor.

Ben her kulvarda yazıyorum ve söylüyorum. İnce adaylıktan çekilmeli. Onun aday olmadığı denklemde Muhalefet kazanıyor. ama bu tip aday olunca işler zora giriyor.

AKP 2.tır istiyorken, bakın bu sözde muhalif ince bugün neler diyor. Rezalet resmen. İyicene kayışı kopardı.

Daha önce dedim. Buradaki samiyetten yazıyorum. Şu adama oy vereceğim diyenler kendisine muhalifim demesin. Buna oy verene kadar gidin RTE'ye verin daha iyi. Zaten aynı şey .

------------------------------------------------------
“İnançlarınız sizi iyi bir insan yapmaz, davranışlarınız yapar.”
------------------------------------------------------
  Alıntı