Tekil mesaj gösterimi
Alt 17 Mart 2023, 21:43   #4
kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
konserve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: İnce'nin İsmail Saymaz ve Fatih Portakal'a Küsmesi

Alıntı:
rainbow6 kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster

Ben hala seçim gecesi yaptığı rezalet olayı unutmadım. Ve hala bu adama oy vereceğim diyenler var. İnanılmaz.

Seçim gecesi seçmenini satan, içip otel odalarına çekilen birisi. İmamoğlu çıkmasa idi muhalif kanadın umutları paramparça olacaktı.

Zaten ne olduysa o zaman oldu. İmamoğlu ve Yavaş popüler olunca bu delirdi. CHP'ye saldırdı, bana kumpas dedi, parti kurdu vs. Şimdi de aday olarak resmen RTE'ye hizmet ediyor.

Ben her kulvarda yazıyorum ve söylüyorum. İnce adaylıktan çekilmeli. Onun aday olmadığı denklemde Muhalefet kazanıyor. ama bu tip aday olunca işler zora giriyor.

AKP 2.tır istiyorken, bakın bu sözde muhalif ince bugün neler diyor. Rezalet resmen. İyicene kayışı kopardı.

Daha önce dedim. Buradaki samiyetten yazıyorum. Şu adama oy vereceğim diyenler kendisine muhalifim demesin. Buna oy verene kadar gidin RTE'ye verin daha iyi. Zaten aynı şey .

ya bi de öyle bi savunuyorlar ki, severiz ülkecek mağdur edebiyatını zaten, ben de bende bi anormallik var diye düşünüyorum artık.. adam erdoğandan daha narsist ve kıskanç naapacağını şaşırdı deli etti kendini tamam imamoğlu ve mansur yavaşın kazanmasında büyük rol oynadı ben bunu savunuyorum, bi rüzgarı aldı arkasına o vesile ile büyük şehirler alındı. ama şu saatten sonra bilemiyorum ya..
birkaç ay önce cevherinin bi videosunu izlemiştim, orada tamamen erdoğana hizmet ettiğini iddia ediyordu. komplo teorisi ya bırak şunu derken insan bi düşünüyo artık.. seçime 2 gün kala ben kılıçdaroğlunu destekliyorum da dermiş bir de .s.s zamanında ayrılmasaydı partiden şu an belki aday olabilirdi bilmiyorum yaa 14 mayıs bi gelsindi artık.. ilk turda bitsin şu iş yoksa 2. turda zor gerçekten, sonra da bi daa seçim olur mu acaba artık...
  Alıntı