Tekil mesaj gösterimi
Alt 24 Mart 2023, 09:44   #10
JConsult
Regex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: 21 Mart 2023 Teke Tek'de Muharrem İnce'nin Tamamen Bitmesi

Ben hâlâ seviyorum Muharrem İnce'yi. Söylediği bazı şeyler yanlış değil. Erdoğan'ı eleştirince terörist, Kılıçdaroğlu'nu eleştirince sarayın adamı oluyorsun diyor. Haklı. Ben AKP tarafından fonlandığını ya da sarayın adamı olduğunu falan da düşünmüyorum. Kendince CHP'ye bir kini var ve bunun mücadelesini veriyor ancak yanlış zamanda mı yapıyor? Evet, yanlış mı yapıyor? Evet. Bu yine de onu hain, maşa, kukla falan yapmaz.

Oyları da bölmez. Hem adam 100 bin imzayı bile toplayamadı diye dalga geçiyoruz hem de oy bölüp ikinci tura bırakacak diyoruz. Bu iki eleştiri yaklaşımı çelişkili. Tamam; beklediği oy oranlarına asla ulaşamayacak ve ben de oy vermeyeceğim kendisine ancak bu kadar da gömülmeyi hak eden bir davranış göstermiyor. Empatik yaklaşmak gerekiyor biraz. Bırakın gelsin, zaten bu kadar az oy alıyorsa bunun ne zararı olacak?

6'lı masa ile ilgili bazı eleştirilerine aynen katılıyorum. @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] ile buluştuğumuzda da konuşmuştuk. Mesela ben Ahmet Davutoğlu'nun dahil olduğu ve Cumhurbaşkanı yardımcısı olacağı bir ittifaka oy vermek istemeye istemeye oy verecek olmaktan utanıyorum. Dış politika fiyaskolarının baş müsebbibi bu adamdır ve şu an biz bu adamla yol yürüyoruz? Gönül isterdi ki İnce CHP'yle, Ümit Özdağ da İyi Parti'yle olan kavgasını bir kenara bırakıp; siyasal islamcılar yerine masada bu adamlar olsun.

• When injustice becomes law, resistance becomes duty.
  Alıntı