Tekil mesaj gösterimi
Alt 24 Mart 2023, 22:44   #7
hasnicktir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Yeniden Refah Partisi Cumhur İttifakı'na Katıldı

Alıntı:
rainbow6 kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster

Zamanında Ecevitte Erbakan ortaktı. Siyaset bu. Olması gereken bu zaten.
Her zaman kendi gibi düşünenler ile siyaset yapmaya kalkarsan, asla iktidar olamazsın.

Zaten CHP bu zihniyetin temsilcisi ulusalcılar yüzüne iktidar olamadı. Ne zaman Saadet, İyi Parti gibi partiler ile bir olundu, ittifak olundu, İstanbul ve Ankara geldi.

Böylelikle ülkücüsü, muhafazakarı ile barışmaya başladı CHP. Bence şahane bir adım ve olay.

Ha keza Saadet Partisi Genel Merkezi önünde, SP genel başkanının, alevi olan, sol/sosyalist olan bir CHP adayını Cumhurbaşkanı adayı olarak açıklaması bence bu ülke için tarihi bir olaydı. Bıkmadık mı artık kavgadan, ötekileştirmeden. Sonunda bunların olmadığı bir ülkeyi yaşayabiliriz.

Mesela Temel bey'in 6'lı masada olması hele hele bu dediğim açıklamayı yapması AKP cephesini delirtti. Hala çıkaramıyorlar bunu.

Zira dediğim gibi; CHP bu yollarla halk partisi olur. Öyle olursa da 20-40-60 sene iktidarı alması hayal olmaz.

benim irdelemek istediğimle, sizin anlattıklarınız çok farklı ama. sizin tayyibin çaresizliğini vurgulamak için verdiğiniz örneğe, ben özeleştri temelli cevap verdim. ve şu acı gerçeğide kabul edelim ki tayyip en azından kendi tabanına, ideolojisine tamamiyle zıt bi partiyle masaya oturmuyor bay kemal gibi. verdiğiniz imamoğku ve yavaş örnekleri temel ortak paydaları olan insanlar. karamaoğulları sizce aynı kategoride mi
  Alıntı