24 Mart 2023, 23:02
|
|
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
|
Yanıt: Yeniden Refah Partisi Cumhur İttifakı'na Katıldı
Alıntı:
hasnicktir kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
benim irdelemek istediğimle, sizin anlattıklarınız çok farklı ama. sizin tayyibin çaresizliğini vurgulamak için verdiğiniz örneğe, ben özeleştri temelli cevap verdim. ve şu acı gerçeğide kabul edelim ki tayyip en azından kendi tabanına, ideolojisine tamamiyle zıt bi partiyle masaya oturmuyor bay kemal gibi. verdiğiniz imamoğku ve yavaş örnekleri temel ortak paydaları olan insanlar. karamaoğulları sizce aynı kategoride mi
|
Asıl taban taban aynı zihniyetle bir olmak çarpık bir olay. Körler sağırlar birbirini ağırlar misali.
Temel beyle bir arada olunması bence çok güzel ve olumlu bir olay. Düne kadar kedi köpek gibi olan zihniyetler şimd bir ve birlik ise bu ülke için çok umut verici bir olay.
Bu ülkenin sorunu olan şey artık sorun değil. İdeolojiler farklı olsa da amaçlar aynı ise bir arada olunması gerçekten ülke için umut verici.
Zaten onla olma, Temel kim ya, bak Babacan rörörör diye diye ülke ayrıştı, kuşbaşı misali düşenceler bölündü. Şimdi ise tam tersi oluyor.
Düne kadar CHP sadece ulusalcıların hakim olduğu, alevisi, kürdü, muhafazakarı, başörtülüsünün olmadığı bir parti idi. Şimdi ise başörtülü ilçe başkanları var ve senden benden çok daha fazla çalışıyor .
Eğer 6'lı masa olmasa idi İstanbul ve Ankara olmayacaktı. Hali ile AKP de şimdiki gibi kolu kanadı kırık olmayacaktı. Kılıçdar zeki insan, bir olmanın malum zihniyeti yok edeceğini anladı ve öyle oldu.
------------------------------------------------------
“İnançlarınız sizi iyi bir insan yapmaz, davranışlarınız yapar.”
------------------------------------------------------
|
|
Alıntı
|