Tekil mesaj gösterimi
Alt 25 Mart 2023, 02:40   #1
Çevrimiçi
JConsult
Regex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Cevheri Güven

Cevheri Güven

Sedat Peker videolarına analiz videoları çekerek YouTube fenomeni haline gelmiş, 15 Temmuz sonrası Türkiye'den -Yunanistan üzerinden- Almanya'ya kaçan FETÖ'cü bir gazeteci (!). Videolarında verdiği bilgiler ve yaptığı analizler çok çarpıcı ama FETÖ'cülerin Ergenekon'da, Balyoz'da da bir gerçeğe on yalan katarak manipülasyon yaptıklarını bildiğimiz için itibar etmiyorum. Bir söylediği doğruysa beş söylediği dezenformasyondur.

Hükümete muhalif olmakla Türkiye'ye düşman olmak, karıştırılmaması ve sapla saman gibi ayrılması gereken kırmızı çizgiler. Videolarını izleyin, iddialarını araştırın ama balıklama atlamayın. Ha; iddialarından eğer doğru olanlar varsa, bunlar da iktidar değiştikten sonra araştırılır ve gerekli adli tahkikat yapılır. Ancak bu adamların ne kadar kurnaz, başarılı manipülatörler olduğunu Ergenekon kumpaslarından iyi hatırlayın. Siyaset hakkında okumalarınız, bilginiz ve bir fikriniz varsa; manipüle olmayacağınızdan emin olacak kadar araştırma beceriniz olduğunu düşünüyorsanız videolarını izlemek sizi hipnotize etmez. Ancak her anlattığına doğrudan doğruymuş gibi yaklaşmamak gerekiyor.

Özellikle Necip Hablemitoğlu suikastiyle ilgili FETÖ'yü aklamak için fena manipülasyon yapmaktadır. Bunun dışında bazı bahsettiği yolsuzluk dosyalarında verdiği bilgiler doğru.


  • When injustice becomes law, resistance becomes duty.
  Alıntı