Konu: kürtaj
Tekil mesaj gösterimi
Alt 25 Mart 2023, 20:29   #8
Çevrimdışı
Likör Nesquikle Sentez
Yes Quinn No Prenses*
Dizzy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: kürtaj

Alıntı:
OkyanusunKalbi kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Doğurup çocuk esirgeme kurumuna, çöpe, cami avlusuna bırakacağına, tecavüze uğrayıp hamile kalacaksa, tecavüzcüsüyle evlenmek zorunda bırakılacaksa kürtaj kadın için yasal olmalı. Bunun tartışması senatosu da olmamalı.

Erkekler de doğum kontrol yöntemlerini öğrensin. Sadece kadınlar için doğum kontrol yöntemleri olmamalı. Spiral ve doğum kontrol hapıyla korunan sadece kadın olmamalı. İlaçla korunma yönetemlerinin de kadının fizyolojisini nasıl bozduğunu, sprial kullanmanın da nasıl bir eziyete neden olduğu da bilinmeli. Prezervatif kullanmayı reddeden, cinsel ilişki esnasında nasıl çocuk sahibi olunacağını bilmeyenlere cinsel eğitimin de verilmesi şart, kabul etmeyen erkeklere en son çare vazektomi gerekli. Kadın evlilik dışı çocuk sahibi olduğu için toplum tarafından aşağılanacağına kürtaj gereklidir.

Hem bir şeyin cinayet olması için henüz hamileliğin 10. haftasını aşmış, dolayısıyla fetüs (cenin) evresine gelmiş olması lazım. Bunu düşününce de doğum kontrol yöntemleri de cinayete giriyor; dinen bakılırsa cinayet olarak görenler korunmuyor zaten.
Harika anlatılmış.
Harfiyen katılıp repliyorum sevgiler
  Alıntı