25 Mart 2023, 21:16
|
|
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
|
Yanıt: Yeniden Refah Partisi Cumhur İttifakı'na Katıldı
Alıntı:
hasnicktir kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
taban taban zıt olmak başkadır, farklılıklar barındırıp ortak payda da buluşmak başkadır. başörtülülerde chp olacaktır, olmalılılarda... farklılıklar, çeşitlilij daima artıdır. ama chp nin ilkelerine, temel kavramlarına bağlı kalmak şartıyla... sen chp olarak atatürk partisi olduğunu savunacaksın, bunun her alanda altını çizeceksin, cumhuriyet, laiklik elden gidiyor naraları atacaksın sürekli ve sana bu söylemleri söyleten, sivas katliamında " gazanız mübarek olsun" diyen, cumhuriyete düşman parti lideriyle birlik olmadan tayyibe karşı duramayacaksın. kabul edin veya etmeyin buda gene tayyibin başarısıdır bence
|
Atatürk partisi olayı diye bir şey yok. Ben şu cümleyi ve düşünceyi bir türlü anlayamadım. Zaten ulusalcılar bunu diye diye, laiklik diye diye siyasal islamı büyüttü, AKP'yi başımıza sardı. CHP'yi de CEHAPE zihniyeti yaptı.
CHP, Atatürk'ün kurduğu HALK PARTİSİDİR. Halk partisi de herkese kucak açmalı.
Atatürk de zamanında kürt cemiyetlerle bir oldu. Hacı hocalarla dua ederken fotoğrafı var. Ve dahası.
Arapça dua okurken, bir sonraki hamle olarak arapça duaya itiraz etmiş, özümüzde Türkçe dua istemiştir (en harika olaylarından biri aslında).
Yani Atatürk de zamanın şartlarına göre partiyi yönetmiştir. Şuanda CHP aynı şekilde yönetiliyor.
Sen Temelle, Meralle bir olmazsan, şuan karşında kadın düşmanı olan ve domuz bağcı partilerin olduğu zihniyet asla yenemezsin.
Şuan Atatürk olsa idi aynen şuanki CHP'nin yaptıklarını yapardı. Belki daha cesur ve radikal şeylerde yapardı. Zira zamanında yaptıkları gibi .
Parti yönetmek statüko kafası ile olacak iş değildir. Saplantılı ideolojiler ile olacak iş değildir. Parti yönetmen strateji, plan ve anatalik hamleler gerektirir.
Şu an Kılıçdar onu yaptı ve Ankara İstanbul geldi. Eğer Temelden bana ne, Meral kim yaeee dese idik şuan RTE yüzde 60, AKP de yüzde 55 oy oranında olurdu .
------------------------------------------------------
“İnançlarınız sizi iyi bir insan yapmaz, davranışlarınız yapar.”
------------------------------------------------------
|
|
Alıntı
|