Tekil mesaj gösterimi
Alt 26 Mart 2023, 02:47   #14
OkyanusunKalbi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Evlilikte bekaret önemli midir, değil midir?

Alıntı:
Roman kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Aynı şeyi savunuyoruz aslında. Benim kimseyi eleştirmek,küçük görmek, hor görmek gibi bir niyetim yok, hakkımda değil. Ahlak bekçiliği, namus bekçiliği vs. üzerime vazife değil olamazda. Dul kadınlara örnek verdiğiniz gibi bakılıyor. Buna bende karşıyım.
Sadece şahsi fikrimi söyledim. Sadece evet büyük konuşmak gibi olmasın Öyle otoyol kenarında bedenini para karşılığı satan vb. hayat kadınıyla evlenmem dedim.
Öyle normal bir ilişki yaşayıp bakire olmayan ile bunu aynı kapıya koyamam.
Katılırsınız katılmazsınız eleştirebilirsinizde. Sizin düşüncenize saygı duyuyorum.
Otoyol kenarında kendini satan kadınlar deyince aklıma ''kutsal örümcek'' filmi geldi. Şiddetle izlemenizi tavsiye ederim.

Hepsi bile isteye yapmıyor ki, şartlar öyle olabiliyor. Malum biz sıcak döşeğimizde uyurken maddi imkanları olmayanlar da var.. İnsanoğlunun aç kalınca yapamayacağı şey yok..

Tabi kimi seçeceği de kişinin özgür iradesidir. Başından çelişik yorum görünce yanlış anlamış olabilirim. Kusura bakma..

Nothing to lose. But so much to gain. A little danger. It goes without saying. But what do you care. you're gonna go In the end. Gate open to heaven. Is ready and waytnig. or straight down to hell. Can go there as well.
  Alıntı