Tekil mesaj gösterimi
Alt 27 Mart 2023, 16:20   #50
Astrea - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: 20. Haftanın Konuğu Astrea

Alıntı:
MaVi kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Ilk defa birisi kendine soru sorulmasini istiyor ve keyifle cevap veriyor.Ben kisiyi tanimak icin cok severim sorular sormayi, ama cevaplar genelde zoraki geldigi icin sormaya devam etmiyorum,simdi keyifle sorabilirim.

bende o tipleri anlamıyorum. Madem zoraki cevap yazıcaksın neden konuk oluyorsun olma o zaman sanki silah dayadılar sana

*Bir roman kahramani olsaydiniz kim olurdunuz? Neden?kesinlikle polisiye gerilim aşkımdan dolayı dedektif olmak isterdim
*En cok neye gülersin?ay ben her şeye gülüyorum saçma sopuk espriler hariç
*En cok neye sinirlenirsin?kardeşime nedensizz ama
*Mutluluk nedir sence? Seni en cok ne mutlu eder?ufak şeylerde bile mutlu olablirim ben illa onu yapsun bunu yapsın değil. Bir arkadaşımın araması ve ya ne biliyim deniz görmel bunlar bile mutlu eder beni
*Dünyada bir seyi silmek imkanin olsa,bu ne olurdu?valla stres olmayı silerrim hiiiç uğraşamam öyle şeylerle
*Yaptigin en büyük cilginlik nedir?
gece denize girmek ben çılgın değilim kesinlikle
*Basindan gecen ilginc bir olay nedir?bir ara aşırı fal bakıyordum o zamalar karabasan basıyordu beni. Bazen gecenin bir yarısı yanımda birisi izliyor oluyordu beni.
*Nickin neden Astrea?Astrea dünyada olan kötülüklere dayanamayıp gökyüzüne yerleşen Tanrıça. Her ağladığında toprağa değen gözyaşı papatya dönüşür. Hem anlamını çok seviyorum hemde sanırım beni yansıtıyor biraz.
*Kiminle düet yapmak isterdin?Sezen Aksu bu karga sesimle
*Sans getirdigini düsündügün bir esyan varmi?kolyem var
Teşekkür ederim

~

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Sağ tarafımda davam sol tarafımda rap...