Tekil mesaj gösterimi
Alt 31 Mart 2023, 19:25   #15
Kalp Atışı
Heartbreaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Eftamintokoftiden'in verdiği beğeni sayısının "0" olması

Alıntı:
hasnicktir kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
konu bugün ve şu saat itibariyle uzunnn uzzunnn sinsi ve ince bi şekilde ,yaptığım , dizilere konu olacak planım sayesinde @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] 'in verdiği beğeni sayısını 1 yaparaktan gerçekliğinin ve doğruluğunun yitirmesine sebep olmuş bulunmaktayım...

yönetimin @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] bu konuyu silmesini ve şahsım adına herkesin kanayan yarası haline gelen ve "hiç değişmeyecek olandır" denileni değiştirip , bu tarihi olayı gerçekleştirdiğim için adıma plaket düzenlenip , heykelimin dikililip , son olarakta forumun üstüme yapılmasını talep ve rica ediyorum

dipnot : bide yönetim konuyu en başa sabitleyebilirse ... hergün eseriyle gurur duyan sanatçı edasıyla güne güzel başlamak istiyorum
Bunu yaptırmak insanlık için kucuk ama efta için büyük başarı. Büyük bir adım attı. Bunu senin sayende yaptı. Büyük bir şey yaptın hasnicktir seni tebrik ediyorum
  Alıntı