Tekil mesaj gösterimi
Alt 01 Nisan 2023, 01:40   #31
JConsult
Regex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Eski Forum Siteleri

Alıntı:
hasnicktir kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
kanka. net vardı benim gençlik yıllarımda takıldığım. çok uzun yıllarda yazdım. ama sadece siyasi bölümde yazardım...çok sıkı tartışırdık. hatta özelden devam ederdik çoğu zaman tartışmaya. çok güzel insanlarla tanış olmuştum. hatta nickinde bozkurt ( tam adını yazmam hoş olmaz ) olan bi şahıs memleketime uğrayacaktı görüşelim mi demişti. tamam dedim. hatta o zamanki erkek arkadaşım bende gelim dedi , orda da siyaset açılır kan çıkar demişti saçmala dedim ...ki gelse daha iyi olurdu her 10 dk bi arayıp yaşıyor muyum diye kontrol etti tek başıma gittim buluştuk yemek yedik , çok hoş sohbet ettik ve ayrıldık . tekrar dönmek istedim ama bakımdaymış site

vayyyy be duygulandım haaaaaa
Kankadan @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] vardı @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!], etiketliyorum ki belki tanıdık çıkarsınız. Hatta 2018'de o foruma ithafen benzer bir domainle benzerini açmıştı, kurulumcu eleman dolandırıcı çıkınca tekniği yine bana kalmıştı.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
  Alıntı