Tekil mesaj gösterimi
Alt 01 Nisan 2023, 21:31   #3
OkyanusunKalbi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Kılıçdaroğlu Seccade Fotoğrafı

Heyecandan ben kendi ayağıma bile basıyorum bazen... Kemal Kılıçdaroğlu'da heyecanlıdır; kalabalıkta olabilir böyle şeyler. 75 yaşında gözleri de bir genç kadar iyi görmeyebilir. Ayıpladığımız herşey bizim de başımıza gelebilir.

Seccadeye gelince hiç ömrümde bu kadar ufak seccade görmedim, seccade olmadığına da eminim. Hadi seccade diyelim; bebek mi namaz kılmış onun üstünde. Hem insan namazını kılar seccadesini toplar yerine koyar, ortalık yerde bırakan bariz komplo kurmuş.

Muharrem İnce de din bilginine ihtiyaç varmış gibi sormuş;
İslam’a göre seccadeye ayakkabı ile basmak diye bir günah yoktur. Ancak; kul hakkı yemek, yalan söylemek, israf etmek, gururlu ve kibirli olmak, kalp kırmak, işi ehline vermemek haramdır ve günahtır. Necasetten taharet (görünen kirlerden arınmak) kolaydır. Zor olan ruhun taharetidir (temizlenmesi)." demiş.

Dinciler 22 yıldır hepsini yaptı. Cuma namazını kılmak için koruma konvoyuyla camiye gidip trafiği de felç etmesini, namaza giderken konvoyu da göstermesini söylemiyorum bile... Kemal Kılıçdaroğlu'nu dinsiz damgası yapıştırıp oylarını düşürmek için kasıtlı komplo kurmuşlar.

Nothing to lose. But so much to gain. A little danger. It goes without saying. But what do you care. you're gonna go In the end. Gate open to heaven. Is ready and waytnig. or straight down to hell. Can go there as well.

Konu OkyanusunKalbi tarafından (01 Nisan 2023 Saat 21:39 ) değiştirilmiştir.
  Alıntı