Tekil mesaj gösterimi
Alt 03 Nisan 2023, 08:06   #23
la vida no es justa
Eftamintokoftiden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Eftamintokoftiden'in verdiği beğeni sayısının "0" olması

Alıntı:
Eftamintokoftiden kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Hiçbir zaman değişmeyecek olan gerçek.
Büyük lokma ye büyük söz söyleme be kardeşim..

Alıntı:
hasnicktir kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
şimdi daha öncede belirtmiştim teknolojiyle aram hiç iyi değildir. ekran görümtüsü alabilirim, ama yüklemeyi beceremem buraya����

ama bence bunlara gerek yok zaten diye düşünüyorum. @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] lütfen bu beğeniyi hiçbir baskı, tehdit ve şantaj altında kalmadan���� hür iradenle verdiğini açıklar mısın

@[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] hanım forum sorumlusu olduğunuzdan dolayı sizden yönetim kadrosu ve karar mercihlerinden oluşan bi 6' lı masa kurup isteklerimin hızlı bi şekilde yürürlüğe girmesini arz ediyorum��������

dipnot: tlf girdiğim emojiler çıkmıyor sanırım hepsi gülücük
Alıntı:
konu bugün ve şu saat itibariyle uzunnn uzzunnn sinsi ve ince bi şekilde ,yaptığım , dizilere konu olacak planım sayesinde @Eftamintokoftiden 'in verdiği beğeni sayısını 1 yaparaktan gerçekliğinin ve doğruluğunun yitirmesine sebep olmuş bulunmaktayım...
Bu 6'lı masa halil ibrahim sofrasını genişletmeye çalışmadığından bu tür isteklerinizi geri çevirecektir diye düşünüyorum.. Bana fark etmez de görünüş bu..

NO RESPECT F**K PEACE.
  Alıntı