03 Nisan 2023, 08:06
|
|
la vida no es justa
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
|
Yanıt: Eftamintokoftiden'in verdiği beğeni sayısının "0" olması
Alıntı:
Eftamintokoftiden kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
Hiçbir zaman değişmeyecek olan gerçek.
|
Büyük lokma ye büyük söz söyleme be kardeşim..
Alıntı:
hasnicktir kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
şimdi daha öncede belirtmiştim teknolojiyle aram hiç iyi değildir. ekran görümtüsü alabilirim, ama yüklemeyi beceremem buraya����
ama bence bunlara gerek yok zaten diye düşünüyorum. @ [Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] lütfen bu beğeniyi hiçbir baskı, tehdit ve şantaj altında kalmadan���� hür iradenle verdiğini açıklar mısın
@ [Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] hanım forum sorumlusu olduğunuzdan dolayı sizden yönetim kadrosu ve karar mercihlerinden oluşan bi 6' lı masa kurup isteklerimin hızlı bi şekilde yürürlüğe girmesini arz ediyorum��������
dipnot: tlf girdiğim emojiler çıkmıyor sanırım hepsi gülücük
|
Alıntı:
konu bugün ve şu saat itibariyle uzunnn uzzunnn sinsi ve ince bi şekilde ,yaptığım , dizilere konu olacak planım sayesinde @Eftamintokoftiden 'in verdiği beğeni sayısını 1 yaparaktan gerçekliğinin ve doğruluğunun yitirmesine sebep olmuş bulunmaktayım...
|
Bu 6'lı masa halil ibrahim sofrasını genişletmeye çalışmadığından bu tür isteklerinizi geri çevirecektir diye düşünüyorum.. Bana fark etmez de görünüş bu..
|
|
Alıntı
|