Tekil mesaj gösterimi
Alt 04 Nisan 2023, 13:12   #1
Çevrimiçi
Zeze
Zeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Royal Gorge Köprüsü | ABD

Royal Gorge Köprüsü | ABD



Şu an, Canyon City'deki küçük kasabada, bungee atlamanın en yüksek yeri. Arkansas Nehri üzerinde 321 metre yükseklikte bulunan King's Gorge'nin ünlü köprüsü. Muazzam yükseklik, fırtınalı nehir ve güçlü rüzgar - hepsi Hängebrücke'ye girmeye cesaret edemezler.

Efsanevi köprü, bir dizi trajik olaya yönelik kötü bir çağrı aldı. Sadece aşırı spor yanlılarını değil, aynı zamanda intihar etmek isteyenleri de cezbetmektedir. Şehrin yetkilileri, köprü üzerindeki çitlerin dokunulmaz hale getirilmesi için her türlü çabayı gösteriyorlar. Bununla birlikte, her yıl, yeni intihar Royal Gorge Köprüsü'nü seçin. Nefes kesen eğlencelerin hayranları söz konusu olduğunda, çoğu, altı kişilik bir uçurumun içine atlamak için harika bir yolun üstesinden gelmeye hazırdır.

Bu eğlencenin benzersizliğini daha net hale getirmek için köprüden atlamanın 90 katlı gökdelenin çatısından sıçramaya benzediğini söylemelisiniz. Birinin köprüden değil, 290 metre yükseklikte bulunan özel donanımlı platformdan atlamadığı belirtilmelidir. Atlamaya cesaret edenler, atlama sırasında gözlerini hiç kapatmazlar. Alkar saniye boyunca, Arkansas Nehri'nin güzel manzarasının ve çevredeki dağ manzaralarının keyfini çıkarabilirsiniz.




Bu Gri Şehrin Tüm Yollarını Rengarenk Boyamak İster,
Bazen Kızar Dünyaya ama Sadece Kendini Üzer...
Göremezler, Kalbindeki Elmasa Erişemezler,
Kanatlarını Rüzgara Açmış, Dur Diyemezler...
Onun Bir Düşü Var ki Asla Bilemezler!

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
  Alıntı