Tekil mesaj gösterimi
Alt 15 Nisan 2023, 11:15   #1
Zeze
Zeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yay Burcu | 17-23 Nisan 2023 Haftalık Burç Yorumu

Yay Burcu | 17-23 Nisan 2023 Haftalık Burç Yorumu

YAY

Gökyüzünün bu hafta sizlere mesajı: Yüzmesini bilene yüreğim okyanustur diyordum ya; Ey sevgili, sen git başka denizlerin koynunda boğul. Ben sana çoktan kurudum. Hz.Mevlana

Gökyüzü İş hayatınızda gerginliklerin sona erdiğini ve yükselen farkındalığınızla bakış açınızı alışkanlıklarınızı değiştirerek pek çok ilkin altına imza atacağınız bir süreci müjdeliyor bu hafta sizlere. İş hayatınızda bitişler daha güçlü başlangıçları getirecek sizlere. Kendinize güvenin öğrenmeye açık olun ve geri planda kalmayı tercih etmeyin. Finansal konularda da oldukça şanslı etkiler söz konusu hukuksal olarak dikkatli olduğunuz taktir de. Yatırım planlarınızı gerçekleştirebilir değerli bir şeylere sahip olabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise sizin fedakarlığınızdan sürekli Kârlı çıkan eş yada sevgilinize tepkiniz onun için bitiş sizin için başlangıç olacak. Bekar Yay’lar sizlerde birden fazla kişinin duygusal ilgisi karşısında tavrınızı belirlemekte zorlanabilirsiniz. Bu durumda doğruyu bulmanızı sağlayacak şey güçlü sezgileriniz.

Bu Gri Şehrin Tüm Yollarını Rengarenk Boyamak İster,
Bazen Kızar Dünyaya ama Sadece Kendini Üzer...
Göremezler, Kalbindeki Elmasa Erişemezler,
Kanatlarını Rüzgara Açmış, Dur Diyemezler...
Onun Bir Düşü Var ki Asla Bilemezler!

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
  Alıntı