Tekil mesaj gösterimi
Alt 15 Nisan 2023, 19:18   #4
JConsult
Regex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Tercih edilmeyen efendi adam

Kadınların efendi erkek yerine p*ç erkek tercihi kalıbı bence doğru bir tespittir ancak yanlış ifadedir. Doğrusu kadınların sünepe erkek yerine p*ç tercihi olmalıdır bana göre. Şöyle ki; efendilik, saygınlık ya da beyaz yaka dediğimiz şey tek başına bir iticilik kriteri değildir. Sonuç itibarıyla iyi kazanmak, iyi yaşamak ya da şartlarının iyi olması ayıplanacak bir şey de değildir. Gelgelelim; böyle erkeklerin hepsi de özel hayatlarında saf, kuzu gibi tipler de değildir. Burada asıl ötelenen, tercih edilmeyen, bana göre de doğru olan sünepe erkeklerin tercih edilmemesi olayıdır ki, bu yeni sınıflandırma ve adlandırmada bunlara beta erkek de diyoruz. Hayatım boyunca ipsiz sapsız, yarını olmayan bir insan olmamama rağmen her zaman alfa bir erkek oldum ve hiç böyle problemlerim olmadı. Kısaca genellemeyi ve tespiti yaparken metafor kullanımında yanlış sözcük seçiminden dolayı tanımlamanın bir ucu havada kalıyor.

Ha; belasını arayan kadınlar yok mu? Heyecan arayışı altında daha ziyade bilinmezliğin peşinden gitme ve gizemin çekim gücü her iki cins için de geçerliliği bulunan bir durumdur. Onlar da belli bir hayat tecrübesinin süzgecinde yoğurulup, feleğin çemberinden geçtikten sonra akıllanıyorlar. Bu konuda maalesef büyük telkinleri, emsal olaylar, okumalar ve bilinçlenme yetmiyor. Yaşayıp, bi' sarsılma gerekiyor olgunlaşmak için.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
  Alıntı