Tekil mesaj gösterimi
Alt 24 Nisan 2023, 15:54   #1
hasnicktir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart sunum çılgınlığı, manyaklığı, psikopatlığı

sunum çılgınlığı, manyaklığı, psikopatlığı

tabiki şık ve güzel masalar hazırlamak , ikramlıklar sunmak güzeldir. ama gurban olam bu kadar da boku çıkarılmaz yahu . bütün gün bunun için kafa yorupta beyin yakılmaz. başka dertleri, tasaları, hayat amaçları yok mu bu kişilerin. salama ayrı şekil vermeler, domates kabuğundan gül yapmalar. peynirin üstünü antin kuntin şeylerle süslemeler. zeytin- domates- salatalıkla kalp yapmalar... yani bide bu sunumların herbiri için özel alışverişler yapılıyor ki vayyyyy vayyyy vaayyyyy...

haftasonu amcakızının çocuğunu hayırlamaya gittik sofra ayrı bi manyaklıkta hazırlanmış zaten. ama o kahve sunumu beni benden aldı, hayattan soğudum resmen ... tepsi geldi fincan yok içinde, gümüş bi kaba konulmuş , neyse açtık fincana ulaştık fincanın kenarı fıstıklanmış , kulpuna sallambaçlı süs takılmış falan...dedim otur yeğenimle ilgilen bu boş işleride bırak . enişte çıkarken teşekkür etti adam zavallım

bende evime gelen misafirlerime küllük diye çay bardağı altına peçete ıslatıp veriyorum atın beni denizlere

Alıntı