Tekil mesaj gösterimi
Alt 25 Nisan 2023, 11:09   #4
Çevrimdışı
Jön TüRk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: muharrem ince nin ben akp projesiyim tweeti

Alıntı:
hasnicktir kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
eleştiriniz çok yerinde nokta atışı kabul ediyorum . ki bende bunlardan rahatsızlığımı dile getirmiştim hatırlarsanız. ama siyaset bu dün dündür , bugün bugündür deyipte bu kadar da dönülüp çirkefleşilmez kanaatindeğim. son babala yayınında iyici sınırı aşmış ve kontrolünü kaybetmiştir.

akşener in mhp yi böldüğünü söylüyorsun ki sizce ortada bölünecek bi mhp bırakıldı mı bahaçelinin yaptıklarından sonra
İnce,Chp'nin ve Akp'nin bu ülke için ''kurtarıcı olamaz'' diye düşününlerin bir partisi oldu.Çevremdeki herkes bu mantıkla bu adama vereceğini söylüyor.Yani insanlarda iktidar ve muhalefetin yerine tamamen bir taze kan arayışı var.Projedir,değildir bunun bence hiç önemi yok.Adam doğal hakkını kullanmış seçime girmiş.Ayrıca muhalefette bukadar tantana yapacağına İnce'yi yanına çekseydi.Eski Akplileri,İP'i yanına çekmesini biliyor,İnceye de bir bakanlık verilseydi olur biterdi.

Zamanında RTE'nin karşısına çıkmış bir adam İnce.Yıllardır doğru düzgün bir başarı elde edememiş,tıpkı RTE gibi koltuğa yapışıp kalmış Kılıçdaroğlu bir zahmet doğru politika izleseydi.Elinde Ekrem ve Mansur gibi taze kanlar varken,İnceyi de çekip seçimi ilk turda bitirebilirdi. ( Bu tabloda İnce proje ise gelmese de olur,çünkü Mansur ve İmamoğlu CB-CB Yardımcılığı planlaması yine bu işi ilk turda bitirirdi. )

İnce zaten her sinirlendiğinde RTE ağzıyla konuşan birisi.Bu adam dediğim gibi ''bıktık artık Kılıçdaroğlundan da RTE'den de'' diyenlerin adayı.

Diğer husus,İP Mhp'yi net şekilde böldü.Mhp hernekadar pasif de kalsa oy aldığı kemik bir kitlesi vardır.Yalnız seçimde göreceksiniz,Akşener'in ittifaktan ayrılıp ağzına geleni sayıp geri dönmesi Mhp'nin oylarını tekrar %10'un üzerine çıkaracak.Yani proje arıyorsanız aslında 6'lı masanın içerisinde.Bknz : Babacan - Davutoğlu ve Meral ((:


“ Siz çoksunuz,biz Türk..."


Bilge Kağan

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
  Alıntı